2777
2789
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21581 بازدید | 188 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

ان شاءالله به برکت این صلوات ها، بچه تون سالم باشه، الهی آمین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

استارتر عزیز، امروز روزه گرفتم، لحظه اذان دعاتون میکنم اگه قابل باشم🌹🌹🌹

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

سلام دوستم. من داییم سندروم داون داره. مامانم میگه وقتی نوزاد بود اصلا گریه نمیکرد. دستاشو تا حالا دقت نکردم ببینم چه جوریه. پسر شما گریه میکنه یا نه؟ ان شاالله که پسرت مشکلی نداشته باشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
انشالله که سالمه یکی لایکم کنه لطفا جواب آزمایش اومد ببینم

توام منو لایک کن لطفا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
اره گریه که میکنه ولی خیلی بداخلاق نیست

ببین مادربزرگ من سنش بالا بوده این دایبم اینجوری شده

اره گریه که میکنه ولی خیلی بداخلاق نیست

نه داییم اصلا گریه نمیکرده. اصلا. ان شاالله پسرت سالمه سالمه🥰