سلام بچم 50روزشع وقتی به دنیا اومدچشماش کمی به طرف بالابود که البته الان بهتره و کف دست چپش یه8داره و1نداره بخاطرهمین احتمال سندروم داون دادن بریمش ازمایشگاه8اسفند جوابش میاد دعا کنید منفی باشه ایشالله
والا من عکس پسرشو دیدم هزارتا قربون صدقش رفتم،فقط موندم چرا عنوانش اینجوری بود که گفت بچمو نمیخوام؟
عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄 یاشاسین تبریز😍 دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄 یاشاسین تبریز😍 دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
وای تنم میلرزه بخدا....دارم از استرس میمیرم چجوری تا فردا جوابش بیاد صبر کنم اخه
اولین باره تو سایت برای کسی اینجوری میشم
الهی بمیرم برای نی نی نازش،خدایا رحم کن😔