2777
2789
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21580 بازدید | 188 پست
درک شماااا بالاست بسه طرف خود درمانی میکنه به حرف خاله خانباجی اومده اینجا براش نزر و نیاز کنیم عقلم ...

تو زرنگی آفرین، 

امیدوارم خدا به حال خودت واگذارت کنه که اینهمه مغروری

💗ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یع کافری 😭بچه به این نازی و ماهی چرا عیب میزاری رو بچه 😭

سلام عزیزدلم بخدا دکترا ازبس گفتن ته دلمو خالی کردن منکه از خدامه بچم بی عیب باشه کدوم مادری بد بچشو میخاد 

سلام عزیزدلم بخدا دکترا ازبس گفتن ته دلمو خالی کردن منکه از خدامه بچم بی عیب باشه کدوم مادری بد بچشو ...

بروووو بزن تو دهن مادر شوهرت تا بفهمه تووو کارات دخالت نکنه این که گذشت و ایشاا... سالمه برای ایندت

دختر خوب این کارا چیه؟اول این که به خودت مسلط باش تو مادری ،این طفل معصوم به تو احتیاج داره،یه کم به اون بچه فکر کن ،بچه سالمه،کدوم دکتر همچین حرفی زده؟ببر یه متخصص خوب معاینه کنه،اینجا دنبال چی میگردی،اگه تهرانی برو یه بیمارستان فوق تخصصی یا برو یه مطب دکتر خوب معاینه اش کنه،اینجا مگه دکترن،اگه بچه بعدها بفهمه که تو یه سایت میخواستی بفروشیش چه حالی میشه؟توکلت به خدا باشه ،اان شاالله بچه سالم،عکسشو دیدم ،یه کم به اون بچه فکر کن

کارشناس گرافیک 🎨                                             🤍بارون اومد و یادم داد، تو زورت بیشتره 🤍🫂
من فقط به اولی شک دارم

عزیزم بچت هیچ مشکلی نداره ،فکر و خیال الکی نکن

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

استارتر نمیدونم اینجارو میای بخونی یانه 

تاپیک آخرت شلوغ بود اومدم اینجا بنویسم 

بببین همه سندروم داونی ها معلولیت شدید ذهنی حرکتی ندارن 

درسته بچه شما یکی دوتا  از علایم ظاهریشو. داره ،ولی اولا انشالله بحق فاطمه زهرا که جوابش منفی باشه 

ولی اگر هم خدای نکرده مثبت باشه ،از اون دسته از بچه هاست که ناهنجاریهای خیلی کمی داره 

چون ظاهرش اینو میگه 

هرچه میزان کروموزوم اضافه بیشتر باشه ،ناهنجاری هم بیشتر میشه و معلولیت ها هم بیشتر میشه 

ولی اگه یه تیکه کروموزوم کوچیک اضافه شده باشه این اختلالات کمتره 

من یه خانمی رو میشناختم که دوتا دختر داشت یکی سالم و یکی سندروم داون که از نوع خفیفش بود فقط ظاهرش یکم شبیه اونا بود ،ولی مدرسه عادی میرفت و از نظر سلامت جسمانی و حرکتی کاملا عادی بود 

انشالله که خدا بهترین نتیجه ممکن رو تو بذگه جواب پسرت رقم بزنه برات عزیزم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️