2777
2789
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21580 بازدید | 188 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط به اولی شک دارم

اگه فقط از علایم چشماش اونجوریه ایشاا...ک چیزی نیست 

نگاه کن تو ژنتیک شاید ب کسی کشیده باشه 

بازم ۸ اسفند جواب میاد ب حق ۵تن که سالم باشه دل توهم آروم بشه

الهی امین مرسی عزیرم خدا مشکلاتتو حل کنه ایشالله

دعا میکنم برات که بچه ات سالم باشه تورو خدا بعد جواب ازمایش گرفتی جوابشو به منم بگو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دعا میکنم برات که بچه ات سالم باشه تورو خدا بعد جواب ازمایش گرفتی جوابشو به منم بگو 

ممنون عزیزدلم ایشالله خداهم حاجاتتو بده وغمو غصه رو ازت دورکنه چشم عزیزم جوابو میگم بهت فقط بازم التماس دعا دارم از همگی😘

وقتی ازمایشات و غربالگری هاتونو انجام نمیدید اینجوری به دست پاچه شدن نزر و نیاز میوفتید 

چقدر زهر داره کلامتون، طرف واسه بچش نگرانه شما نمک به زخمش میپاشید؟؟؟ چ قلب سنگی دارید ، واقعا که، آفرین به شما که همه کارات درسته، به خودت افتخار کن که اینقدر درکت پایینه 

💗ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 💗
چقدر زهر داره کلامتون، طرف واسه بچش نگرانه شما نمک به زخمش میپاشید؟؟؟ چ قلب سنگی دارید ، واقعا که، آ ...

درک شماااا بالاست بسه طرف خود درمانی میکنه به حرف خاله خانباجی اومده اینجا براش نزر و نیاز کنیم عقلم خوب چیریه والا البته از امثال شما بیشتر از این توقع نیست