2777
2789
عنوان

سابلیمینال

15874 بازدید | 53 پست

وای دیشب چنتا سابلیمینال دانلود کردم

در حد دو دیقه گوش دادم خوابیدم...

ی خوابای عجیب غریبی دیدم

بعد بعضیاشون خیلی گوش خراشو تو مخه ...بدتر ادمو روانی نمیکنه؟

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر رنگ چشم 

پوست 

روابط

اینارو تو اینستا میفروشن😐 اصلا حقیقت داره یا الکیه؟

کلا چی هست؟؟؟

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

نباید گوش خراش باشه ... بیین با کدوم مدل حالت خوب میشه. بد شد گوش نده اصلا

سابلیمینال بزرگ شدن سینه وای ی صدای تیک تیک میداد...نمیدونم گوش بدمش یا نه

سابلیمینال بزرگ شدن سینه وای ی صدای تیک تیک میداد...نمیدونم گوش بدمش یا نه

اصلا اینجور سابهارو گوش نده صدمه میزنه به بدن

مثه تغییر رنگ چشم یا قد بلندی و این چیزا

گوش نده 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بچه ها اگه قانون جذبو اینجور چیزارو قبول دارید در موردش بخونید ...در غیر اینصورت این تاپیک بدردتون نمیخوره

اصلا اینجور سابهارو گوش نده صدمه میزنه به بدن مثه تغییر رنگ چشم یا قد بلندی و این چیزا گوش نده&nbs ...

پس کدومارو گوش بدم؟

بچه ها اگه قانون جذبو اینجور چیزارو قبول دارید در موردش بخونید ...در غیر اینصورت این تاپیک بدردتون ن ...

من قانون جذبو قبول دارم 

ولی این چیزی ک میگی اصلا نشنیدم چی هست

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

بکم توضیح میدی راجع بهش.احساس میکنم همینجا چیزای بدی شنیدم ازش

سابلیمینال مسیج پیام های صوتی هستند که به واسطه همکاری آهنگسازان خبره و روانشناسان متخصص در برنامه ریزی ضمیرناخودآگاه ساخته می شوند.

فایل های سابلیمینال حاوی پیام های پنهانی در غالب موسیقی به ضمیر ناخوداگاه می باشند که ضمیر خودآگاه شما قادر به شنیدن این پیام ها نمی باشد بنابراین تکنولوژی استفاده شده در فایل های صوتی سابلیمینال با کنار زدن ذهن تحلیل گر یا همان ضمیرخودآگاه مستقیماً به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کرده و مجدداً ذهن ناهوشیار را برنامه ریزی می کند.

ریشه ی بسیاری از ناکامی های ما و همچنین ویژگی های منفی در انسان ها به ذهن افراد برمی گردد. دلیل ترس، ناامیدی، کمبود اعتماد به نفس و … .

هیچکدام ار این ویژگی های منفی واقعی نیستند و در ذهن ما ایجاد می شوند.

باورهای منفی ذهن ما را تغییر می دهد و باورهای مثبت ذهنی را ترمیم می کند.

پس از آن باور و ذهنیت مثبت در شما شکل می گیرد. تفاوت یک شخص فقیر با یک شخص ثروتمند به باور آن ها بر می گردد. همچنین تفاوت افراد جذاب با دیگران ، ترسوها با افراد شجاع و … .

شما از هر زمان که شروع به شنیدن این فایل ها می کنید متوجه ایجاد تغییرات در سیستم ذهن و باورها و عملکردتان می شوید و به تدریج که فایل ها را بیشتر می شنوید سیگنال های قویتری به ضمیر ناخودآگاه شما فرستاده می شود و تأثیرات آن در دنیای اطرافتان عمیقتر و قویتر می شود. 

@سنبلهsh  

@parenazam  

@kimia_t  

مثلا آرامش رو گوش بده کاهش استرس رو گوش بده .خیلی چیزا هست .

اره بهبود روابطو و ثروتو اینارم دانلود کردم اما گفتم این تغییراته جسمیم دانلود کنم بخصوص که میخوام چاق بشم حتما لازم دارم گوش بدم کنارش