2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 15874 بازدید | 53 پست

منم تازه با سابلیمینال آشنا شدم ب نظرم توی اینایی که دیدم مال خانوم قربانی خوب بوده توی تلگرامه همه ساب رو نباید گوش بدی چون بعضیاش پیام‌های بدی ب ذهنت وارد میکنه بجای خوب...ساب های معتبر رو رایگان گذاشته تو کانال اگه بخوای من خودمم تازه شروع کردم @subliminalgh

این آدرس کاناله اطلاعات زیادی میده درباره ی این ساب ها برو گوششون کن فقط حواست باشه هر سالی از هر جایی رو نباید گوش بدی چون بعضیاش واقعا پیامامون بده و نابودت میکنن

عمه من چندین سال پیش فوبیای سوسک و مامولک داشت رفت پیش ی کسی که اینکارو انجام میداد...ببین مهمو ...

هیپنوتیزم با ساب فرق داره و چیزی نیست که توی یه جلسه جواب بگیری شرایط خاصی داره که باید رعایت کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بهبود روابطو و ثروتو اینارم دانلود کردم اما گفتم این تغییراته جسمیم دانلود کنم بخصوص که میخوام چ ...

عزیزم تو اگه اینا رو همه رو باهم گوش بدی نه تنها نتیجه نمیده بلکه بد هم میشه تو نباید هر سایی رو باهم گوش بدی یه سری رو نباید باهم گوش بدی 

اره بهبود روابطو و ثروتو اینارم دانلود کردم اما گفتم این تغییراته جسمیم دانلود کنم بخصوص که میخوام چ ...

سلام نتیجه گرفتی؟ عوارض نداشت 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

سلام گلم شماالان نتیجه گرفتیدبعدگذشت۲سال ازاین پستتون ممنون میشم ج بدید

سلام گلم شماالان نتیجه گرفتیدبعدگذشت۲سال ازاین پستتون ممنون میشم ج بدید

اره عزیزم خیلی جالبه و نتیجه داد توو بلند مدت

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.