2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مردانی گفت حداقل ۱۸ ماه زمان میبره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

منکه امشب برای اولین بار بخاطر این قضیه اشک ریختم ... 

به شوهرم نگاه کردم گریه ام گرفت😞 

ادارشون کنار بیمارستان محب یاس هست 

اونجا هم مثل اینکه یکنفر گرفته 

خیلی ترسیدم 😭

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

پریروز دکتر مردانی متخصص عفونی گفت ساختن واکسنش به این راحتی نیست و ۱۸ ماه زمان میبره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ای کاش شبکه ۶ رو میدیدید 

خیلی چیزهای مهمی گفت

اگر می تونید توی سایت شبکه خبر ببینید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منکه امشب برای اولین بار بخاطر این قضیه اشک ریختم ...  به شوهرم نگاه کردم گریه ام گرفت😞  ...

عزیزم خدا پشت و پناه همشون باشه دیگه رعایت کنن فقط رعایت چندین برابر میخواد پیشگیری کنن ان شاءالله چیزی نمیشه 

عزیزم خدا پشت و پناه همشون باشه دیگه رعایت کنن فقط رعایت چندین برابر میخواد پیشگیری کنن ان شاءالله چ ...

الهی امین 

بله ان شاالله 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞