2777
2789

من رفتم ۲۰ تیکه گرفتم سایز صفر بعد سایز صفر دوتا سرهمی یدونه بیمارستانی بعد یه دو تا ۵ تیکه سایز ۲ و یه دونه ۵ تیکه سایز ۱ گرفتم احساس میکنم‌اشتباه گرفتم کمک میکنید 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سایز صفر اصلا نگرفتم از یک شروع کردم که همونم دو سه هفته بیشتر نتوست بپوشه زود براش کوچیک شد همه ...

خوب یعنی برم سایز یک بگیرم بیست تیکشو 

نه خوب گرفتییی فقط سرهمی سایز صفر خیلی زود کپچیک میشه یکی بسه

سایز صفر بیست تیکه زیاد نیست من نمیدونم چطوریه هی باید لباس بچه رو بشوری چقدر استفاده میشه 

سایز صفر بیست تیکه زیاد نیست من نمیدونم چطوریه هی باید لباس بچه رو بشوری چقدر استفاده میشه 

منم بیست تیکه سایز صفر گرفتم با بلوز شلوار و شرت و زیر پوش سایز  صفر ،،،و یک سرهمی که تو بیمارستان تنش کردم ک یکی میاد دیدنش ترو تمیز باشه اونم صفر بود،،پسرم کلی پوشید وزنشم سه کیلو پانصد بود

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

منم بیست تیکه سایز صفر گرفتم با بلوز شلوار و شرت و زیر پوش سایز  صفر ،،،و یک سرهمی که تو بیمارس ...

عه چه خوب سایز ۳ و اینا چی من خرداد به دنیا میاد . ۳ ماهگی به بعد تو فصل سرده نمیدونم چکار کنم کاپشن بگیرم برا ۳ تا ۶ ماهگیش یا برای یک سالگیش تا ۲ سال بگیرم 

عه چه خوب سایز ۳ و اینا چی من خرداد به دنیا میاد . ۳ ماهگی به بعد تو فصل سرده نمیدونم چکار کنم کاپشن ...

پسر من بهمن بنیا اومد بود،،،من دو دست سایز یک براش گرفتم یک دست هم سایز دو ،،،چنتا هم لباس مهمونی و اینا ،،،بعدا سر هر فصل براش کلیی لباس گرفتم ،،الکی برا سیسمونی سخت نگیر بزار بدنیا بیاد میگیری،،

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️