2777
2789
عنوان

از زندگی ناامیدم

121 بازدید | 16 پست

مامانم سرطان سینه داره نمیدونم چیکار کنم الان رفتن دکتر سیستم ایمنی بدنش ضعیفه میترسم خدای نکرده این بیماری جدیدو  بگیره از یه طرفم شیمی درمانیش موهاش بریزه کلا داغون میشه از یه طرف بی پولی نمیدونم برا چی زنده م که این روزا رو ببینم😢😢از یه طرف بابام دیابت داره 

به نظرتون داروهای که سیستم ایمنی قوی میکنن برا سرطانیا ضرر دارن؟؟؟؟

عزیزم بنظرم باید هممون یجورایی با مرگ آشتی کنیم!هممونو تهدید می‌کنه.نه تنها مادر مبتلا به سرطان رو.

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطلاعی ندارم عزیزم .

از خدا مخوام هر چی زودتر مامان بابا تون رو خدا شفا بده و عمر طولانی داشته باشن❤

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

منم شرایطم شبیه توعه😭😭😭

مامانم سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه چندبن بار عمل جراحی باز داشته سابقه بیماری کلیوی داشته صد دفعه بهش گفتم مراقبت باید کنی پریروز دوستش از قم اومده بود تهران باهم تو یه لیوان چایی خوردن الان استخون درد و لرز گرفته سرفه هم میکنه😭😭😭😭😭😭😭 هم از عصبانیت دارم میترکم هم از استرس

از یه طرف باغمونو باید بفروشیم تا ۲۲ اسفند وگرنه چند صد مبلیون جریمه باید بدیم و ضرر مالی میکنیم

نمیدونم غصه کدومو بخورم😭😭😭😭😭😭 بدبختیامون کم بود این مریضی لعنتی هم اضافه شد. حرصم از این در میاد صددفعه ب مامانم گفتم رعایت کن گوش نکرد

منت نکش از غیر ؛ پَر و بال خودت باش🍃
منم شرایطم شبیه توعه😭😭😭 مامانم سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه چندبن بار عمل جراحی باز داشته سابقه بیمار ...

درکت میکنم عزیزم من خودم چند ماه پیش جراحی داشتم میگفتم کاش این مریضی هم به جای مامانم میگرفتم روحیه ش ضعیفه خدا بهشون شفا بده

شربت ایموژن خریدم نمیدونم بدم استفاده کنه یا نه

اره منم مامانم ضعیفه این شربت میخوره ولی حالا با یه پزشک مشورت کن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
منم شرایطم شبیه توعه😭😭😭 مامانم سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه چندبن بار عمل جراحی باز داشته سابقه بیمار ...

اخه جدا از کرو نا کی با لیوان کسی دیگه چای میخوره

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
اره منم مامانم ضعیفه این شربت میخوره ولی حالا با یه پزشک مشورت کن

دکترش رفت خارج عوض شده امروز رفتن آزمایش بدن باز برن دکتر میگفتم بخوره چون هی دکتر میره دیشب خورد تا صب خابش نیومد سردش بود گفتم ساید بخاطر شربته