2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باایمیل رفته باشه رو ایمیلش پیام میره

🙃﮼خداوندا                                                                           ﮼این‌‌یک‌دعا‌نیست‌یک‌خواهشه                         ﮼مهربانی‌ رابه قلب های مابرگردان
باایمیله 

من خودم گوشیم عوض کردم بااکانتم واردشدم پیامش اومد رو ایمل گوشی قبلیم

🙃﮼خداوندا                                                                           ﮼این‌‌یک‌دعا‌نیست‌یک‌خواهشه                         ﮼مهربانی‌ رابه قلب های مابرگردان

@خانومییییییییییییی  

نه بابا چرا ناراحت باشم،گفتم که مخلصتم هستم😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
@abas_gholi_khan 😂😂😂😂😂😂😂😂چرا هربار تو ی تاپیک میری 

میخوام تاپیک بالا نیاد😂😂😂

استارترِ این تاپیکها خیلی خانومه و کاری نداره ولی بیاد بالا کاربرهای دیگه حرف الکی میزنن که جفتمون دیدیم😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.