2777
2789
عنوان

حس ششم

69 بازدید | 11 پست

لطفا یه حس ششمی قوی بیاد به من کمک کنه؟ ۶ ماه پیش سقط داشتم تا الان هرکی بهم گفت اقدام کن واسه بارداری از سقط مجدد ترسیدم و اقدام نکردم ولی این ماه به خواسته و اصرار زیاد شوهرم اقدام کردم. میخام بدونم امکان داره این ماه باردار بشم؟ آخه نمیدونم چرا همش فکر میکنم دیگه باردار نمیشم  

عزیزم بد به دلت راه نده چرا نشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا همچنین حسی دارم

وقتی یکبار باردارشدی پس شکر خدا با همسرت مشلیندارید و دوباره باردار میشی و اگه اون بچه سقط شده شاید یه نارسایی مشکلی بوده که صلاح تو سقطش بوده و بچه بعدی خشکل و سلامت میاد بغلت 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

چون توناخوداگاهت مونده به خودت تلقین مثبت کن مثلا بگو بچم به دنیا میاد براش لباسای کوچولو میخرم اتاقشو پر اسباب بازی میکنم اینجوری بگی دیگه امیدوار میشی 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بعدشم زنموی من چهار بار سقط کرده بود دکتر دیگه براش پرونده تشکیل نمیداد الان سه تا بچه داره

ایشالا دوقولو باشه بچت🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بعدشم زنموی من چهار بار سقط کرده بود دکتر دیگه براش پرونده تشکیل نمیداد الان سه تا بچه داره  ا ...

دوقلو نههههه   خیلی سخته .... خدا ان شاالله بده یه دونه سالم و صالح

بعدشم زنموی من چهار بار سقط کرده بود دکتر دیگه براش پرونده تشکیل نمیداد الان سه تا بچه داره  ا ...

شما نمیدونید بعد از سقط چقدر طول می‌کشه تا مجدد بارداری اتفاق بیفته؟

شما نمیدونید بعد از سقط چقدر طول می‌کشه تا مجدد بارداری اتفاق بیفته؟

نمیدونم جه مدت بعد باردار بشید بهتره فقط اینکه تو مادرایی که سابقه سقط دارن تو بارداری بعدیشون ۷۵درصد موفق ترن

نمیدونم جه مدت بعد باردار بشید بهتره فقط اینکه تو مادرایی که سابقه سقط دارن تو بارداری بعدیشون ۷۵درص ...

سه ماه اول بارداریم خیلی مواطب خودت باش چون خطر سقط خیلی بیشتره

ان شاالله..... خدا از زبونتون بشنوه

غصه نخور عزیزم امیدوار باش همیشه خدا نا امیدت نمیکنه