لطفا یه حس ششمی قوی بیاد به من کمک کنه؟ ۶ ماه پیش سقط داشتم تا الان هرکی بهم گفت اقدام کن واسه بارداری از سقط مجدد ترسیدم و اقدام نکردم ولی این ماه به خواسته و اصرار زیاد شوهرم اقدام کردم. میخام بدونم امکان داره این ماه باردار بشم؟ آخه نمیدونم چرا همش فکر میکنم دیگه باردار نمیشم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
وقتی یکبار باردارشدی پس شکر خدا با همسرت مشلیندارید و دوباره باردار میشی و اگه اون بچه سقط شده شاید یه نارسایی مشکلی بوده که صلاح تو سقطش بوده و بچه بعدی خشکل و سلامت میاد بغلت
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
چون توناخوداگاهت مونده به خودت تلقین مثبت کن مثلا بگو بچم به دنیا میاد براش لباسای کوچولو میخرم اتاقشو پر اسباب بازی میکنم اینجوری بگی دیگه امیدوار میشی
منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
غصه نخور عزیزم امیدوار باش همیشه خدا نا امیدت نمیکنه