راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هفته پیش رفتم لیزر مال بینیمو تست کرد هفته آینده هم میرم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
کلا اعتماد بنفسمو آورده پایین اصلا راهی نیس برا از بین بردنش؟
عزیزم لیزر برو شهر ما جلسه ای 200 تومن
دو سه جلسه
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
آره فقط باید خیلی مواظب باشی مدت طولانی مواد آرایشی نزنی به پوستت حتی پنکک
تا ده روز جای زخم ها خوب میشه دو تا کرم میده هر روز دو ساعت یبار باید ضخیم بزنی جای زخم هارو اصلا انگشت نکنی
با دو سه جلسه رفع میشه ؟ببخشین میشه بگین برا شما کک ومکات چقده زیاده یا کم
آره با مراقبت های بعد اون
مال من روی بینیم و گونه هام فقط
اگه بدونم از بین میره تا آخر عمر مراقبت میکنم واقعا این لکای لعنتی خیلی اذیتم میکنن
اگه بعد لیزر خووب مراقب نباشی ممکنه برگردن
اما انشالا که واسه خود منم برنگردن
مال تو هم رو گونه هانه؟