2777
2789
عنوان

کسیکه در گذشته .......

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 53 پست
ب نطر نمیاد نمیدونم ساید اخه چقد میخاد تغییر کنه تازه با من بود ترامادول مصرف میکرد

خدا روشكر كن باهاش ازدواج نكردي اونا هم ان شاالله خوشبخت بشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بخدا بیشتر در تعجبم اخه‌همچین دختری؟ اصن موندم بخدا

ای بابا از رو ظاهر قضاوت نکن حالا مگه فقط خوشگلی مهمه. یکیو میشناسم دختره خیییییلی خوشگل بود با پسرعموش ازدواج کرد که پسره خییییلی زشت بود و کمی خل میزد ولی انقدر زنشو دوست داشت که حد نداشت ولی زنه خراب بود طلاق گرفت معتاد شد تاحالا ۳تا شوهر کرده اصلا افتضاحه اوضاعش. 

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
ولی بخدا بیشتر در تعجبم اخه‌همچین دختری؟ اصن موندم بخدا

خب بیا رو راست باشیم پسرا هر قدرم ک افتضاااح باشن بیشتر از ما دخترا شانس ازدواج خوب رو دارن .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
ای بابا از رو ظاهر قضاوت نکن حالا مگه فقط خوشگلی مهمه. یکیو میشناسم دختره خیییییلی خوشگل بود با پسرع ...

ن بابا ظاهر ادما کمی نشون میده تو این دورزمونه ک دخترا از خودشون درمیان دخترخوبی بنظر میومد