2777
2789
عنوان

کسیکه در گذشته .......

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 53 پست
چطور امروزی بود ؟منظورت از امروزی بود چیه که هم با وقار بود هم بدون ارایش هم امروزی

ینی ب زور ارایش و تیپ زننده بخاد باکلاس باشه نه اینجوری نبود . یه تیپ ساده و شیک . اجزای صورتشم طبیعی و رو فرم ولی ژست و وقار بیست کاملا طبیعی ولی امروزی و باکلاس کلا چیز خوبی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یکم رو خودت کار کن

اخه ادمی که تصمیم درست گرفته نباید پشیمون بشه

شما کار درست کردی

اونها هم ایشالله خوش باشن

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم
ینی چی

چیزای خوب دست کسایی میوفته ک یا خوب نیستن یا قدرشو نمیدونن

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

تو ازدواج سنتی معمولا خواستگارا نقاب میزنن حتی خود دخترا تا باهاش نری زیر ی سقف نمیفهمی طرف کیه چیکاره اس .... 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
یکم سر تصمیمم در گذشته تردید پیدا کردم

واه حالا چون ی دختر دلش خواسته با سر بیوفته تو چاه تو باید پشیمون بشی ک چرا زودتر از اون ننداختی خودتو تو چاه !

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
واه حالا چون ی دختر دلش خواسته با سر بیوفته تو چاه تو باید پشیمون بشی ک چرا زودتر از اون ننداختی خود ...

شوخی کردم شوهرم و با همه بدیاش دوسدارم و یه تار موشو ب دنیا نمیدم

فقط ظاهر رو دیدی متانت با یکباز دیدن کسی که مشخص نمیشه گمونم بیشتر منظورت جلف نپوشیدن بوده

ولی نباید مقایسه کنی یا بگی شانس پسره چ دختری گیرش اومد

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...