من در گذشته با کسی ارتباط داشتم ک از هرلحاظ مورد مناسبی واسه ازدواج نبود بسیار پرخاشگر. مالی صفر پشتوانه مالی اصلا نداشت یکم لات فقط فقط مهربون بود و من دوسش داشتم اینم بگم اگر کمی روش کار میکردم سریع پیشنهاد ازدواج میداد ولی خودم یکم بی اهمیت بودم تا بهم پیشنهاد نده گذشت و گذشت من ازدواج کردم و بارها و بارها منو تو خیابون دید من بدمحل کرد و با خودم گفتم چه خوب شد باهاش ازدواج نکردم ابن ک هنوز وله ..... تا اینکه پریروز دیدم دست یه دختر خیلی خوشگل و امروزی ک یک قلم ارایش نداره و دختر خوب و باوقار و از هرلحاظ خلاصه موجهه رو گرفته و داره دست تو دست تو محل میره ک فمیدم نامزد کرده جدی چرا؟ من فکر میکردم ب همچین پسرایی زن نمیدن یا بدن دخترای خوبی نمیدن ؟!!!!!!!!
چطور امروزی بود ؟منظورت از امروزی بود چیه که هم با وقار بود هم بدون ارایش هم امروزی
ینی ب زور ارایش و تیپ زننده بخاد باکلاس باشه نه اینجوری نبود . یه تیپ ساده و شیک . اجزای صورتشم طبیعی و رو فرم ولی ژست و وقار بیست کاملا طبیعی ولی امروزی و باکلاس کلا چیز خوبی بود
چیزای خوب دست کسایی میوفته ک یا خوب نیستن یا قدرشو نمیدونن
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
واه حالا چون ی دختر دلش خواسته با سر بیوفته تو چاه تو باید پشیمون بشی ک چرا زودتر از اون ننداختی خودتو تو چاه !
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎