2789
خب دوستا مدرسه همسایه میدونی آدم حرف دلشو میتونه به دوستش بزنه اما به خواهر برادر خودش نمیتونه

ببین ما فامیل پر جمعیتی داشتیم و پر از رفت و آمد.خیلی زیاد حتی کمی افراطی ولی وقتایی که مهمون نداشتیم اذیت بودم دلم میخواست مث بقیه همبازی داشتم.درددل مال دوران بزرگسالیه ولی من فک میکنم خواهر برادر همسن تو دوران بچگی خیلی تو روحیه بچه اثر مثبت بذاره

خواهر خودمم همینو میگفت ۵ تا بچه پشت سرهم آورد 😂 مثل مرغ جوجه پشت سرشن همیشه😂

واااااای خداااااا چققققد ناناز😍 خدا حفظشون کنه 😚

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا که بچه ی آرومی دربیاد

مگه از لپ لپ میخاد دربیاره؟  

یاد کارتون عصر یخبندان افتادم یجاش نزدیک زایمان بود میگفت نمیشه بزاری بیشتر برسه؟؟  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ببین ما فامیل پر جمعیتی داشتیم و پر از رفت و آمد.خیلی زیاد حتی کمی افراطی ولی وقتایی که مهمون نداشتی ...

اخه بعضی از بچها حسودن وقتی بچه دوم میاد اصلا باهم نمیسازن

بهتر چیه مث کش تنبون هی میرن میان ولش زندگی شاد خودتو بکن چه احتیاج به اون داری؟ اینو مجرب خدمتون ع ...

چیکا کنم خیلی دلم براش تنگ شده ولی اصن ب روم نمیارم ولا🙁🙁🙁 ولی واقعا دلتنگشم توروخدا دعا کنید برگرده دوباره ولی خیلی منت کشی کنی دیگ😄😄

عزیزم میخای سزارین کنی یا طبیعی 

دلم طبیعی میخواد نمیدونم خیلی این چهار ماه اذیت شدم جفتم نصفش کنده شد اینقدر استرس بهم وارد شد حالت تهوع که هنوز هست شاید هفته ایی یه روز خوبم که اونم شبش از دماغم درمیاد

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
مگه از لپ لپ میخاد دربیاره؟     یاد کارتون عصر یخبندان افتادم یجاش نزدیک زایمان بود میگفت ...

خب اخه بچها فرق میکنن یه سری هاشو وقتی بدنیا میان همش خوابن یسری ها هم همش دهنشون بازه درحال نق زدنن گریه کردن باهیچی هم ساکت نمیشن😂

چیکا کنم خیلی دلم براش تنگ شده ولی اصن ب روم نمیارم ولا🙁🙁🙁 ولی واقعا دلتنگشم توروخدا دعا کنید برگ ...

هرچی بیشتر منت کشی کنی اون بیشتر خودش رو میگیره ازقدیم گفتن محل نزار تا بیاد سمتت 

دلم طبیعی میخواد نمیدونم خیلی این چهار ماه اذیت شدم جفتم نصفش کنده شد اینقدر استرس بهم وارد شد حالت ...

فکر نکنم بتونی طبیعی بیاری🥺 ولی خب سزارین هم چون کسی رو نداری کمکت باشه سخته برات