خب دوستا مدرسه همسایه میدونی آدم حرف دلشو میتونه به دوستش بزنه اما به خواهر برادر خودش نمیتونه
ببین ما فامیل پر جمعیتی داشتیم و پر از رفت و آمد.خیلی زیاد حتی کمی افراطی ولی وقتایی که مهمون نداشتیم اذیت بودم دلم میخواست مث بقیه همبازی داشتم.درددل مال دوران بزرگسالیه ولی من فک میکنم خواهر برادر همسن تو دوران بچگی خیلی تو روحیه بچه اثر مثبت بذاره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دلم طبیعی میخواد نمیدونم خیلی این چهار ماه اذیت شدم جفتم نصفش کنده شد اینقدر استرس بهم وارد شد حالت تهوع که هنوز هست شاید هفته ایی یه روز خوبم که اونم شبش از دماغم درمیاد
کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تورو ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی