2789
منم بیدارم منتهی بچه نداریم، فعلا تصمیمش رو هم نداریم.  اما تک فرزندی رو ندوست ولی اگه وضعم خوب ...

بزار یکی بیاری دوشب که نزاشتت بخوابی حساب کار میاد دستت عزیزم😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره اخه بعضی از بچها نمونش دخترخودم اصلا آروم نیست دودیقه بشینم کنار شوهرم میاد میشینه وسطمون ...

فقط ارزوی ی خواب راحت دارین؟🤔

اگه ارزوی چیز باحال تری رو هم دارین بگین من اوکی کنم براتون☺

اولا پد سگ کیه؟     اگه عشقولانس من خودم دربدر دنبال عنتر خان ام  و شمام الان رقیبمی ...

😂😂😂😂 دختر مردم از خنده 

اره ولا عشقولانس😒😒 3 نزدیک ب س هفته میشه ک احمق بی خود گذاشت رفته😄

عزیزم من با داداشم اختلاف سنی داشتم همبازی تو خونه نداشتم خیلی غصه م میشد.اونجوریم خوب نیس

خب دوستا مدرسه همسایه میدونی آدم حرف دلشو میتونه به دوستش بزنه اما به خواهر برادر خودش نمیتونه

بزار یکی بیاری دوشب که نزاشتت بخوابی حساب کار میاد دستت عزیزم😂😂

آرررره همه همینو میگن اتفاقا 😁🤦‍♀️😂 اما از این که دورم شلوغ باشه خیلی کیف میکنم 😍😅 ولی متاسفانه بیشتر وقتا تنهام 😶

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ایشالا که بچه ی آرومی دربیاد

فدات عزیزم خدا کنه چون کسیا ندارم از خدا میخوام آروم باشه

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
آرررره همه همینو میگن اتفاقا 😁🤦‍♀️😂 اما از این که دورم شلوغ باشه خیلی کیف میکنم 😍😅 ولی متاسفانه ...

خواهر خودمم همینو میگفت ۵ تا بچه پشت سرهم آورد 😂 مثل مرغ جوجه پشت سرشن همیشه😂

😂😂😂😂 دختر مردم از خنده  اره ولا عشقولانس😒😒 3 نزدیک ب س هفته میشه ک احمق بی خود گذاشت رفت ...

بهتر چیه مث کش تنبون هی میرن میان ولش زندگی شاد خودتو بکن چه احتیاج به اون داری؟

اینو مجرب خدمتون عرض میکنم آقاییون بشدت دوس دارن خانوما وابستشون باشن شما که نشون بدی مستقلی و بدون اون زندگی خوبی داری حساب کار دستش میاد  

( پ.ن :در گوگل دعا جهت جذب آن پدسگ را سرچ کرده و ناموس کفتار را روی اکانت دخی بهاری میمالاند تا آن فرد مذکور جذب خودش شود)

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو