2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله قهرم با داداشام بخاطر یه مسئله ای اخه خیلی درحقم بدی کردن جریان داره

آها ن پس حق داری  هیچی پس منتفیه

اگه دلت تنگ شده و میخای رابطرو بیشترش کنی 

زنگ بزن فوحش بده قط کن؟؟

جدی میگما

یچن باری با داداش کوچیکم اینجور آشتی کردیما(ازدواج فامیلی بوده پدر مادرم یکم اثر گذاشته رومون  )

کلا من راه کار دارم مشکل داشتی بهم بگو

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

منم بیدارم منتهی بچه نداریم، فعلا تصمیمش رو هم نداریم. اما تک فرزندی رو ندوست ولی اگه وضعم خوب شه تا 3 تا حتما میارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ولی خب مسئولیتش هم زیاده مثلا بچه اوردن این نیست که باخودمون بگیم میتونیم هرچندتا که خاستم داشته باش ...

عزیزم من با داداشم اختلاف سنی داشتم همبازی تو خونه نداشتم خیلی غصه م میشد.اونجوریم خوب نیس

فعلا این توراهی بیاد ببینم باید گل به سرکنیم یا خاک

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
ب منم کمک میکنی و چطوری اون پدر سگ رو بکشونم طرف حودم🙁

اولا پد سگ کیه؟  

اگه عشقولانس من خودم دربدر دنبال عنتر خان ام  و شمام الان رقیبمی

دوما هزینه مشاوره رو پرداخت کنین چشم درخدمتیم. مرسی اه  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو