2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله قهرم با داداشام بخاطر یه مسئله ای اخه خیلی درحقم بدی کردن جریان داره

آها ن پس حق داری  هیچی پس منتفیه

اگه دلت تنگ شده و میخای رابطرو بیشترش کنی 

زنگ بزن فوحش بده قط کن؟؟

جدی میگما

یچن باری با داداش کوچیکم اینجور آشتی کردیما(ازدواج فامیلی بوده پدر مادرم یکم اثر گذاشته رومون  )

کلا من راه کار دارم مشکل داشتی بهم بگو

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

منم بیدارم منتهی بچه نداریم، فعلا تصمیمش رو هم نداریم. اما تک فرزندی رو ندوست ولی اگه وضعم خوب شه تا 3 تا حتما میارم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ولی خب مسئولیتش هم زیاده مثلا بچه اوردن این نیست که باخودمون بگیم میتونیم هرچندتا که خاستم داشته باش ...

عزیزم من با داداشم اختلاف سنی داشتم همبازی تو خونه نداشتم خیلی غصه م میشد.اونجوریم خوب نیس

فعلا این توراهی بیاد ببینم باید گل به سرکنیم یا خاک

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
ب منم کمک میکنی و چطوری اون پدر سگ رو بکشونم طرف حودم🙁

اولا پد سگ کیه؟  

اگه عشقولانس من خودم دربدر دنبال عنتر خان ام  و شمام الان رقیبمی

دوما هزینه مشاوره رو پرداخت کنین چشم درخدمتیم. مرسی اه  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو