2777
2789
من ۶ تاخواهربرادر دارم سالی یکبار ازم خبرنمیگیرن

شما رکورد مارو زدی که

خو توبگیر،بیشتر بگیر

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته. اما نظر خود من دوتاست. حالا دوقلو بشه بهتر نشد با فاصله سنی دو سال. ولی یک دونه بچه هم خی ...

بستگی داره اخه بعضی از بچها نمونش دخترخودم اصلا آروم نیست دودیقه بشینم کنار شوهرم میاد میشینه وسطمون اصلا خوشش نمیاد ماکنار هم باشیم اخه بچه یکساله توالان اینجوری هستی بزرگ شی چی میشی. ازوقتی بدنیااومده آرزوی یه خواب راحت داریم 😭

بستگی داره اخه بعضی از بچها نمونش دخترخودم اصلا آروم نیست دودیقه بشینم کنار شوهرم میاد میشینه وسطمون ...

خوب به نظرم این بچه با یه همبازی درست میشه. حداقلش اینه که حواسش از شماها پرت میشه و حس حالش میره سمت خواهر یا برادرش. اونم میشه با شیوه های تربیتی صحیح مدیریت کرد تا تبدیل به حسادت نشه

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
اره درسته. اما نظر خود من دوتاست. حالا دوقلو بشه بهتر نشد با فاصله سنی دو سال. ولی یک دونه بچه هم خی ...

خلاصش رو بگم عزیزم اگه بچه اول آروم باشه اذیت نکنه آدم دوست داره یکی دیگه بیاره .اماااااا خدانکنه مثل دخترمن گیرتون بیاد که از بچه دوم فراری میشین😂

خوب به نظرم این بچه با یه همبازی درست میشه. حداقلش اینه که حواسش از شماها پرت میشه و حس حالش میره سم ...

باورت میشه ازیک ماهگی تاالان که بزرگ شده تا ۸ صبح بیداره و کل روز اصلا چرت نمیزنه دیگه خودت بقیه ش رو برو که ما چی میکشیم هرکاری کردمم هرروشی انجام دادم خوابش درست نشد.

خلاصش رو بگم عزیزم اگه بچه اول آروم باشه اذیت نکنه آدم دوست داره یکی دیگه بیاره .اماااااا خدانکنه مث ...

ای جان زنده باشه انشالله. شکر که سالمه

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
باورت میشه ازیک ماهگی تاالان که بزرگ شده تا ۸ صبح بیداره و کل روز اصلا چرت نمیزنه دیگه خودت بقیه ش ر ...

ای جان. هزار سال زنده و سلامت باشه ماشالله. عجب فسقلی اتیش پاره ای. پسر بود چی میشد نازی 

من غرورم نمیزاره 

نکشیمون غرورمممممند  

نه جدا میگم

تماس های کوتاه یک دقه ای بگیر فقط حال و احوال 

اینجور یاد میگیرن و تشویق میشن  

مام اینجوری ایم تقریبا ولی یبار گلاب در روت یه هفته یبوست گرفتم ششششدید داداش بزرگم زنگ زد فقط گفت شیری یا روباه  

باور کن نمیدونم از خنده ام بود و روحی یا داروها جواب داد "آن چووووووووونان....  "

تماسش زیر یک دقه بود بدون ابراز علاقه خاصی ولی هنوز بعد ۳ سال صداش تو گوشمه

این باعث شد من یاد بگیرم بفکر هم باشیم

امتحان کن جواب میده

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
نکشیمون غرورمممممند     نه جدا میگم تماس های کوتاه یک دقه ای بگیر فقط حال و احوال  ...

دوساله قهرم با داداشام بخاطر یه مسئله ای اخه خیلی درحقم بدی کردن جریان داره

حالا اگه ببینیدش باورتون نمیشه این وروجک چقدر شیطونه

وییی هزار ماشالله دلم ضعف رفت . انشالله سلامت باشه