2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش قرص خواب اور بده خب شما وضعیتتون خیلی حاده  دلم براتون خیلی زیاد سوخت ینی خیلی زیادااااا& ...

نبابا نگران نباش ما هرطوری باشه انجامش میدیم شده تا صبح بیدار میمونیم تااین بخوابه 😂😂😂وای ترکیدم 

فکر نکنم بتونی طبیعی بیاری🥺 ولی خب سزارین هم چون کسی رو نداری کمکت باشه سخته برات 

الان جفتم خوبه به طور معجزه آسا دکترم گفت فقط خدا بخواد میمونه من طبیعی میخوام خدا کنه بشه

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
نبابا نگران نباش ما هرطوری باشه انجامش میدیم شده تا صبح بیدار میمونیم تااین بخوابه 😂😂😂وای ترکیدم& ...

تا صب میشینید بچه بخوابه؟

خدایی بعد خوابیدن بچه حس و حال ..‌.‌ دارید؟؟

دمتون گررررررررم بااین روحیه فزاینده شما دوست عزیز

من از همینحا اعلام میکنم تو این زمینه خیلی پخمه ام🤚

ایشالا که میشه راحت زایمان میکنی گلم 🙏

فدات عزیزم خدا دلتو شاد کنه هرجوری که صلاحته شبت قشنگ

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
ای جان.نی نی داری؟یه همبازی براش بیار بخدا من کشیدم میدونم بهش سخت میگذره.تنها میمونه تو دنیای به اب ...

یدونس اما به اندازه ده تا بچه اذیت میکنه منم که خودم کم طاقت تازه دورغ نگم تنبلم هستم😂

یدونس اما به اندازه ده تا بچه اذیت میکنه منم که خودم کم طاقت تازه دورغ نگم تنبلم هستم😂

به روزایی فک کن که با شوهرت پیر میشین و اون بچه تنهاست برا رفع و رجوعتون.نصف شبی گیری دادما😁😁

تا صب میشینید بچه بخوابه؟ خدایی بعد خوابیدن بچه حس و حال ..‌.‌ دارید؟؟ دمتون گررررررررم بااین روحی ...

اتفاقا خیلی هم خوابالو میشیم دیگه حوصله نمیمونه برامون