والا یکی از آشناهای همسرم که طلافروشن گفته بود برای فروش عجله نکنید
نمیدونم واقعا تا کجا میخواد بره بالا
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد..... باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
الان دیگه مثل قدیما نیست که حتماااا باید طلا آویزون عروس میکردن
والا با کلاساش کمتر میندازن
شرایط سختیه دیگه
باید کنار اومد
هییی چی بگم خواهر . حلقهامون ک گم شد هر دو . تو دریا . ولی سرویس طلا اخ 5 تومن؟
ای وای چه بد
نیم ست بردار گلم
غصه نخور میخری انشالله تو زندگی
اینقد طلا بخری که دیگه حال نکنی دستت کنی
والا بخدا
اینو از من که 15 ساله ازدواج کردم بشنو