2777
2789

والا یکی از آشناهای همسرم که طلافروشن گفته بود برای فروش عجله نکنید 

نمیدونم واقعا تا کجا میخواد بره بالا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی بالاترم میره؟

والا اون طرف که گفته بود میره 

حالا درست یا غلطش دیگه نامعلومه 

میگفت تا 700 هم پیش بینی شده😥😥😥😥

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان چنده طلا

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
من هرجا دیدم بالای ۶۰۰ بود

خسته شدم . عقدم . 20 مرداد جشنمه . شوهرم سربازع باباش اینا میگن پنج تومن میدیم نداریم . شوهرم میگ بخداداشتم میدادم بعده سربازی رفتم سرکار برات میگیرم فلان . اخ با پنج تومن چی بگیرم

خسته شدم . عقدم . 20 مرداد جشنمه . شوهرم سربازع باباش اینا میگن پنج تومن میدیم نداریم . شوهرم میگ بخ ...

سخت نگیر عزیزم 

طلا که مهم نیست واقعا 

نهایتا یه سرویس نقره ناز برثار 

حلقتو خوب بردار 

الان دیگه مثل قدیما نیست که حتماااا باید طلا آویزون عروس میکردن 

والا با کلاساش کمتر میندازن 

شرایط سختیه دیگه 

باید کنار اومد 

خسته شدم . عقدم . 20 مرداد جشنمه . شوهرم سربازع باباش اینا میگن پنج تومن میدیم نداریم . شوهرم میگ بخ ...

حالا اگر همون پول رو هم دادن شما برو یه نیم ست بخر یا یه گردن بند بخر گردنت باشه

سخت نگیر گرونیه دیگه کاریش نمیشه کرد 

ان شالله بعد میخری

و خدا هست ....
هییی چی بگم خواهر . حلقهامون ک گم شد هر دو . تو دریا . ولی سرویس طلا اخ 5 تومن؟

ای وای چه بد 

نیم ست بردار گلم 

غصه نخور میخری انشالله تو زندگی 

اینقد طلا بخری که دیگه حال نکنی دستت کنی 

والا بخدا 

اینو از من که 15 ساله ازدواج کردم بشنو