ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 عنوان چرا باورم نمیشه کسی دوستم داره 543 بازدید | 22 پست همه میگن دوست داریم مادرم ادعا میکنه دوستم داره شوهرم ادعا میکنه دوستم داره همه اطرفیان میگن ولی من باورم نمیشه تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 1398/12/04 | 20:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eananas عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 3343 من توام یا تو منی😐😁 وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️
ذرت_خوشمزه عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 852 منم همینطور. چون فقط حرف میزنن شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11403 دوستت دارن ولی دلیل دوست داشتنشون متفاوته کسی بی دلیل آدمو دوست نداره
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 منم همینطور. چون فقط حرف میزنن آره تو عمل یه چیز دیگس تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 دوستت دارن ولی دلیل دوست داشتنشون متفاوته کسی بی دلیل آدمو دوست نداره میشه بیشتر توضیح بدی تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 باور کن نمیتونم تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 بسم الله وا مگه جن دبدی تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11403 میشه بیشتر توضیح بدی مثلا تو توقع داری دوستت داشته باشن چون انسان خوبی هستی ولی یکی دوستت داره چ.ن خ.شگلی یکی دوستت داره چون بهش کمک میکنی یکی دوستت داره چون بهش پول میدی !یعنی به منفعت خودشون دوستت دارن البته بجز پدر مادر که در هر حالتی آدمو دوست دارن
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 باید کتکت بزنن تا باور کنی؟؟؟ 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 منم همینطور😕 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 مثلا تو توقع داری دوستت داشته باشن چون انسان خوبی هستی ولی یکی دوستت داره چ.ن خ.شگلی یکی دوست ... راستش مادر پدرمم منو بدون توقع دوست ندارن تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش