2777
2789
عنوان

چرا باورم نمیشه کسی دوستم داره

543 بازدید | 22 پست

همه میگن دوست داریم مادرم ادعا میکنه دوستم داره شوهرم ادعا میکنه دوستم داره همه اطرفیان میگن ولی من باورم نمیشه  

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت دارن ولی دلیل دوست داشتنشون متفاوته  کسی بی دلیل آدمو دوست نداره

میشه بیشتر توضیح بدی 

میشه بیشتر توضیح بدی 

مثلا تو توقع داری دوستت داشته باشن چون انسان خوبی هستی 

ولی یکی دوستت داره چ.ن خ.شگلی یکی دوستت داره چون بهش کمک میکنی یکی دوستت داره چون بهش پول میدی !

یعنی به منفعت خودشون دوستت دارن 

البته بجز پدر مادر که در هر حالتی آدمو دوست دارن

باید کتکت بزنن تا باور کنی؟؟؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم همینطور😕

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
مثلا تو توقع داری دوستت داشته باشن چون انسان خوبی هستی  ولی یکی دوستت داره چ.ن خ.شگلی یکی دوست ...

راستش مادر پدرمم منو بدون توقع دوست ندارن