2777
2789
نامزدی ک بخواد اینهمه راه انتقالونادیده بگیرع و فقط رابطه جنسی رو ببینه همون بهترکه باورنکنه درسته99 ...

شما بودین میگفتین بهش؟

من میخام بگم چون حقشه بدونه اگ نگم نامردیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بودین میگفتین بهش؟ من میخام بگم چون حقشه بدونه اگ نگم نامردیه

اره من صددرصدمیگفتم حقشه ک بدونه ومطمئنم درک میکنه اگه فهمیده باشه 

خودت اصلاااااااا نگو99درصدراه انتقال رابطه جنسیه بگو همچین مشکلی واسم پیش اومده تومیدونی چیه؟؟ 

اره ب منم همین پدوفیلن داد یه محلوله قهوه ایه تقریبا. اما از وقتی زدم بیشتر شده یکم و اینکه سفید شد ...

ولي با گوش پاك كن بزن روش بعد چهارساعت بشورش دوباره سه چهار روز بعد همين كارو كن خداييش داروش كه عالي بود ولي من اشتباه زدم من چهارساعت ي بار زدم واژنمو مقعدم كامل سوخت 😰دارو رو فقط رو اون دونه ها بزن رسيدگي كن تا زود بره وگرنه پخش ميشه خدايي نكرده ميره داخل واژن بعد دردسره 

اره من صددرصدمیگفتم حقشه ک بدونه ومطمئنم درک میکنه اگه فهمیده باشه  خودت اصلاااااااا نگو99درصد ...

خب اخه ازش بپرسم میره تو اینترنت همه جا هم ک نوشته رابطه جنسی

بنظرت بگم بریم دکتر بهتر نیس؟

فک کنم بشه ها منم چن جا خوندم 

حرف ک زیاده عزیزم همه مدل مینویسن همه جورنظری هست ولی خواهرم خیلی درگیر این موضوع بود منم خیلی تحقیقات کردم خیلی.. انواع ازمایشگاها رفتم انواع دکترا همشون هم گفتن تبخال لب باعث تبخال تناسلی نمیشه

بعد چن روز افتادن؟ زیادتر نشد برا شما؟

من ميگم كه چهارساعت ي بار زدم اشتباه زدم دو روزه همه افتادن ولي سوختگي شديدم گرفتم پوستم كاملن از بين رفت چه برسه ب تبخالا جوري سوختم كه رفتم كرم ترميم كننده گرفتم واسه جاي سوختگيا .اما شما همون جوري كه دكتر گفته بزن خوب ميشي انشاله

ولي با گوش پاك كن بزن روش بعد چهارساعت بشورش دوباره سه چهار روز بعد همين كارو كن خداييش داروش كه عال ...

ب من گفت ی بار صبح بزن ی بار شب.

دورشم گفت وازلین بزن ک ب دورش نخوره بسوزه منم با گوش پاک کن مامانم زد برام اما سفید شدن و یکم بیشتر

اره ب منم همین پدوفیلن داد یه محلوله قهوه ایه تقریبا. اما از وقتی زدم بیشتر شده یکم و اینکه سفید شد ...

اره اولش سفيد ميشه بعد سياه ميشهو ميفته از اون حالت قرمزي ميره انگار داره ميسوزونشونو ابشونو ميگيره 

خب اخه ازش بپرسم میره تو اینترنت همه جا هم ک نوشته رابطه جنسی بنظرت بگم بریم دکتر بهتر نیس؟

اره منم میخواستم همینو بگم رفتی دکتر جلوی نامزدت بپرس چجوری منتقل میشه؟؟ اگه دکتر گف رابطه جنسی بگو راه انتقال دیگه ای نیست مطمئنم صددرصد دکتر میگه راه های دیگه انتقال رو نامزدتم بهش ثابت میشه