2777
2789

من قبلا داشتم. چیز اونقدر ترسناکی نیست. با فریز کردن از بینش برد و دارو داد. همین. دیگه هم سر و کله ش پیدا نشد. اما تا آخر عمر ناقل ویروسم. فکر می کنم از دوست پسر اولم گرفتم توی اولین رابطه ها، به شوهرم زمان ازدواج گفتم و اون هم ناقل بود.

مشکل ترسناک و وحشتناکی نیست. 40 درصد بزرگسالان در دوره ای در طول زندگیشون با این مساله مواجه میشن. 

فقط بدونید از دید اخلاقی باید به همسر یا پارتنرتون بگید. چون بالاخره هرچقدر هم رعایت کنید توی رابطه طولانی به ایشون هم منتقل خواهد شد 

خوندن تواینترنت؟!!!!!!! بخاطرمسئله تبخال تناسلی خواهرم ازمایشگاه توتهران وکرج نمونده ک نرفتم باشم بر ...

تبخال دهان روی واژن میاد به راحتی. از طریق خون خود فرد در تمام بدن میتونه پخش بشه و در مناطقی که مستعدش هستن رشد کنه. از راه بوسیدن واژن یا رابطه دهانی هم میتونه منتقل بشه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تبخال دهان روی واژن میاد به راحتی. از طریق خون خود فرد در تمام بدن میتونه پخش بشه و در مناطقی که مست ...

عزیزم شما مطمعنین؟

اخه منم یک ماه پیش نامزدم روی لبش تبخال داشت و ببخشید لب گرفتیم و بعد متوجه این دونه ها شدم.

ینی ممکنه تبخال باشه؟از رو لب و با لب دادن منتقل بشه ب ناحیه تناسلی؟؟؟

عزیزم شما مطمعنین؟ اخه منم یک ماه پیش نامزدم روی لبش تبخال داشت و ببخشید لب گرفتیم و بعد متوجه این ...

با بوسه عاشقانه ویروسش منتقل میشه. این رو توی چند تا وبسایت پزشکی خوندم. 

میگم ک دکترا این دوتارو قاطی میکنن چون شبیه ب هم دیگه هستن

یعکی دکتر از نزدیک دیده اشتباه کرده! بعد شما از روی توضیحات تشخیص دادی تبخاله؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
یعکی دکتر از نزدیک دیده اشتباه کرده! بعد شما از روی توضیحات تشخیص دادی تبخاله؟

شما نمیخواد پروفسور بازی دربیاری من خودم شمال صومعه سرا دیدم ک دکتر حتی نمیدونست تبخال تناسلی چی هست!!!!!! دیگه بعدچن سال تحقیق درمورد این کوفتی بایدحالیم باشه 

شما نمیخواد پروفسور بازی دربیاری من خودم شمال صومعه سرا دیدم ک دکتر حتی نمیدونست تبخال تناسلی چی هست ...

😐🤨لابد دیگه...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی