2777
2789
بعدم شما به خوندن تو اینترنت اکتفا نکنید من پیش فوق تخصص رفتم که خیلی پزشک خوبیه تو این زمینه گفت مر ...

تبخال داری یا زگیل؟

والا من هیچی ندارم

پاپ اسمیر مشکوک بود حالا باید تست آج پی وی بدم

بعدم شما به خوندن تو اینترنت اکتفا نکنید من پیش فوق تخصص رفتم که خیلی پزشک خوبیه تو این زمینه گفت مر ...

خوندن تواینترنت؟!!!!!!! بخاطرمسئله تبخال تناسلی خواهرم ازمایشگاه توتهران وکرج نمونده ک نرفتم باشم برای درمان.. بیشتراز50تادکتر رفتم اخه باعقل خودت جور درمیاد تبخال دهن بیاد رو واژن؟؟؟؟؟!!!!!!! اگه جوردرمیاددیگه نمیدونم چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من که شده عزیزم من ۱۳ سالگی ازدواج کردم قبلشم که بچه بودم با کسی ارتباط نداشتم استخر نرفتم عمرا ...

کف حموم نشستی تاحالا!!!!!! هیچ چیز کثیفی ب خودتون نزدین تواین همه سال😐😳😳شمادیگه خیلی عجیبی همیشه ادم کاراش یادش نمیمونه!!!!! 

تبخال داری یا زگیل؟ والا من هیچی ندارم پاپ اسمیر مشکوک بود حالا باید تست آج پی وی بدم

نه عزیزم تبخال

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
خوندن تواینترنت؟!!!!!!! بخاطرمسئله تبخال تناسلی خواهرم ازمایشگاه توتهران وکرج نمونده ک نرفتم باشم بر ...

آره عزیزم تبخال دهانی به واژن هم میزنه والا این دکتر که من رفتم برد تخصصی داشت خیلی هم سرش شلوغه منم خیلی تحقیق کردم😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اگه همینجوری بود ک گفتم صددرصد مطمئن باش ک تبخاله چون زگیل مثل گوشت اضافه میشه ولی تبخال خوب میشه مث ...

عزیزم نگران نباش انقدر مهم نیست آخه که منم اولش مثل تو بودم والا نمی دونم خواهر اوشون چرا انقدر برا تبخال دکتر رفته😅سیستم ایمنی رو تقویت کنی نمیزنی البته اگر تبخال باشه حرف زگیل جداست

کف حموم نشستی تاحالا!!!!!! هیچ چیز کثیفی ب خودتون نزدین تواین همه سال😐😳😳شمادیگه خیلی عجیبی همیشه ...

نه والا کف حموم ننشستم تا حالا ایییی من خیلی وسواسم خیبلی بشدت اصلا چرا تا حالا استخر نرفتم چون عوقم میگیره آب عفونت و جیش مردم بهم بخوره هزار تا میکروب داره 

آره عزیزم تبخال دهانی به واژن هم میزنه والا این دکتر که من رفتم برد تخصصی داشت خیلی هم سرش شلوغه منم ...

وقتی یه نفر قبول نمیکنه بحث بیفایدس و وقت تلف کردن🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

عزیزم نگران نباش انقدر مهم نیست آخه که منم اولش مثل تو بودم والا نمی دونم خواهر اوشون چرا انقدر برا ...

اگه پیام های منو خونده باشی خودم چندین بار گفتم وقتی سیستم بدن ضعیف بشه میزنی!!!! بعدشم ازنظرشمامهم نیست ک تااخرعمرت این بیماری توبدنت هست و هروقت ضعیف بشی میزنی و ب همسرت هم انتقال میدی!!!!! والاواسه من خیلی مهمه... واسه خواهرمم مهمه ک ب شوهرش ایندش همچین چیزی ک تااخرعمرت باهاته منتقل نکنه برای شما مهم نیست وگرنه خیلی اهمیت داره بیخیالی خوب نیست

وقتی یه نفر قبول نمیکنه بحث بیفایدس و وقت تلف کردن🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

شما از دکتر فوق تخصص بیشتر میدونی عزیزم تو راس میگی🤗

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

من حتی لباس می خرم هم میشورم چون میگم قبلش پرو کردن هزار تا کثیفی داره اپلاسیون هم نرفتم تا حالا والا دیگه نمی دونم از کجا میشه گرفت کله تحقیقات گوگل و اینستا را زیر و رو کردم راه انتقال اینا بودن😐

اگه پیام های منو خونده باشی خودم چندین بار گفتم وقتی سیستم بدن ضعیف بشه میزنی!!!! بعدشم ازنظرشمامهم ...

هزاران هزار خانمو اقا دارن تا حالا هم کسی ازش نمرده شما زندگی رو سخت میگیری من تو این چند ماهه حتی رژیمم گرفتم ولی نزده بیرون چون آنقدر تو استرس و فشار نیستم مثل شماها 

بهنیار جان سه تا دکتر رفتم مشکوکن ب زگیل.اما من مجردم هیچ رابطه ای نداشتم😢😢

عزیزم منم داشتم تازه یک هفته هست لیزر کردم برو لیزر کن و سیستم ایمنی رو بالا ببر

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢