2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا زده ۹۹ درصد از راه جنسیه😢اگ باور نکنه چی😢

نامزدی ک بخواد اینهمه راه انتقالونادیده بگیرع و فقط رابطه جنسی رو ببینه همون بهترکه باورنکنه درسته99درصد ازرابطه جنسی منتقل میشه ولی راه های دیگه هم هست عزیزم باید درک کنه

کاندوم مانع انتقال نیس.خیلی راحت منتقل میشه.بعدم اخه تا کی با کاندوم؟

والا تبخال رو که میگفت با کاندوم نمیشه بعدم دکتر گفت کاندوم هم نمیخواد فقط موقعی که زدی اصلا نزدیکی نداشته باش منم تبخال تناسلی دارم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چجوری مبتلاشدی؟ 

شوهرم لبش تبخال میزد بعد رابطه اون جوری با دهان داشتیم بعد فرداش دیدم همش گرمم میشه حالم خوب نیست بعد سه چهار روز احساس سوزش و اینا بعدم.....

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
دكترش فقط تا ديد گف پشتت پره زگيله  داروي پدوفيل ي همچين چيزي

اره ب منم همین پدوفیلن داد یه محلوله قهوه ایه تقریبا.

اما از وقتی زدم بیشتر شده یکم و اینکه سفید شدن.واس شما هم سفید شد؟

شوهرم لبش تبخال میزد بعد رابطه اون جوری با دهان داشتیم بعد فرداش دیدم همش گرمم میشه حالم خوب نیست بع ...

شما ازیه راه دیگه گرفتین وگرنه برید بخونید غیرممکنه تبخال دهن باعث تبخال تناسلی بشه غیرممکنه