2777
2789
عنوان

مشکوک بود هاااااا 😕😔😭😿

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۹سالمه ازدواجم کردم ولی از۱۴سالگی دوسپر داشتم رنگ و ب رنگ اینا افتخار نیس فقط گفتم بدونی همه چیز رابطه هارو میدونم اینم فیلمشه چرت گفته مست بود کلشو میزد ب دیوار چرا اومد سر گوشی عکس از توخاست؟

❣همسر عزیزم دوستدارم❣

آدم با کسی از یه کشور دیگه اونم افغانستان که گرفتار هزار جور فرقه و گروهک غیرست مجازی دوست میشه؟؟؟خیلی جرات میخواد خیلی هم غیر عقلانی چطوری میتونی اینطوری با خودت بازی کنی؟

ایرانم پسرای خوبی داره ها قحطی نیست اخه افغانی

سنگر بگیر الان ترورت میکنن 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  

خودتم‌ افغانی هستی؟؟؟!!!!

به چی این روابط دلتون خوش؟؟؟!!!!!

اون مخی که تو سرتونه ازش یه استفاده هایی بکنید حداقل اک نمونه حیفه!!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ایرانم پسرای خوبی داره ها قحطی نیست اخه افغانی

ر..... عزیزم خودشم افغانستانیه😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....