2777
2789
عنوان

ویروس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست

همسر منم کارش طوریه هرروز با کلی ادم مصاحبه داره 

من که ژل و الکل پیدا نکردم

دستگیره ورودی درو کلیداشو و گوشی و هندزفری و شارژرشو که استفاده میکنه ازشون وقتی  میاد با محلول آب و وایتکس و سرکه تمیز میکنم

لباساشم همه رو میشورم 

خودشم میره دوش میگیره

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خونه نشین شدن از دستمون بر میاد 

وقتی مجبورم بیرون برم دستکش میپوشم 

برگشتنی پالتو و شالو و جورابمو تو راه پله در میارم میذارم تو کیسه  جلو در وردی شلوار درمیارم 😂

مستقیم میرم دستامو میشورم 

دست خودم نیست بخدا  چهار ستون بدنم لرز داره از ترس با قرص پروپرانول سرپام

عزیزم تروخدا با خودت اینجوری نکن...بچه ت حس میکنه اونم استرسی میشه ها...ما همه مون مثل همیم. ..درسته کنار همدیگه نیستیم از نظر فیزیکی....ولی واقعا از همه نظر مثل هم هستیم. ..نگران و مضطرب. ..ولی استرس ا رو کم کن...قرآن بخون...تو گوگل سرچ کن 7 آیه...اون 7 آیه رو بخون ...برای جلوگیری از بیماری و بلا خیلی عالیه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
همسر منم کارش طوریه هرروز با کلی ادم مصاحبه داره  من که ژل و الکل پیدا نکردم دستگیره ورودی در ...

تو خونه هم چای دارچین زنجبیل درست میکنم

آب پرتقال و قرص جوشان میخوریم

ویتامینای دیگه هم میخوریم تقویت شه سیستم ایمنیمون

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

استرس نداشته باش عزیزم

سیستم ایمنی بدنت ضعیف تر میشه

دیگه بدتر از آنفولانزا که نیس

انشاا... سالم و سلامت بمونین

ب نظرم شلوار و کاپشن و  کفشا خیلی الوده ان

یکی میگفت ویروسش چربه روی پوست و فلزات بیشتر میمونه

ولی خب لباساروهم بهتره بشورید

فقط خونه نشین شدن از دستمون بر میاد  وقتی مجبورم بیرون برم دستکش میپوشم  برگشتنی پالتو و ...

ای وای.من کار میکنم.با همون لباسم میام داخل خونه.یعنی ممکنه باعث الودگی باشه؟ چجوی بیرون خونه لباس عوض کنیم آخه.عجب بلایی بود

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ای وای.من کار میکنم.با همون لباسم میام داخل خونه.یعنی ممکنه باعث الودگی باشه؟ چجوی بیرون خونه لباس ع ...

وقتی میگن ویروس ۹روز زنده نیمونه رو سطوح من دارم فک میکنم ب مانتوم بچسبه یا لباسام 

خو وار خونه میشه 

این راه ب ذهنم رسیده با ترس و لرز بیرون لباس درمیارم