2777
2789
عنوان

ویروس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست

همسر منم کارش طوریه هرروز با کلی ادم مصاحبه داره 

من که ژل و الکل پیدا نکردم

دستگیره ورودی درو کلیداشو و گوشی و هندزفری و شارژرشو که استفاده میکنه ازشون وقتی  میاد با محلول آب و وایتکس و سرکه تمیز میکنم

لباساشم همه رو میشورم 

خودشم میره دوش میگیره

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خونه نشین شدن از دستمون بر میاد 

وقتی مجبورم بیرون برم دستکش میپوشم 

برگشتنی پالتو و شالو و جورابمو تو راه پله در میارم میذارم تو کیسه  جلو در وردی شلوار درمیارم 😂

مستقیم میرم دستامو میشورم 

دست خودم نیست بخدا  چهار ستون بدنم لرز داره از ترس با قرص پروپرانول سرپام

عزیزم تروخدا با خودت اینجوری نکن...بچه ت حس میکنه اونم استرسی میشه ها...ما همه مون مثل همیم. ..درسته کنار همدیگه نیستیم از نظر فیزیکی....ولی واقعا از همه نظر مثل هم هستیم. ..نگران و مضطرب. ..ولی استرس ا رو کم کن...قرآن بخون...تو گوگل سرچ کن 7 آیه...اون 7 آیه رو بخون ...برای جلوگیری از بیماری و بلا خیلی عالیه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
همسر منم کارش طوریه هرروز با کلی ادم مصاحبه داره  من که ژل و الکل پیدا نکردم دستگیره ورودی در ...

تو خونه هم چای دارچین زنجبیل درست میکنم

آب پرتقال و قرص جوشان میخوریم

ویتامینای دیگه هم میخوریم تقویت شه سیستم ایمنیمون

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

استرس نداشته باش عزیزم

سیستم ایمنی بدنت ضعیف تر میشه

دیگه بدتر از آنفولانزا که نیس

انشاا... سالم و سلامت بمونین

ب نظرم شلوار و کاپشن و  کفشا خیلی الوده ان

یکی میگفت ویروسش چربه روی پوست و فلزات بیشتر میمونه

ولی خب لباساروهم بهتره بشورید

فقط خونه نشین شدن از دستمون بر میاد  وقتی مجبورم بیرون برم دستکش میپوشم  برگشتنی پالتو و ...

ای وای.من کار میکنم.با همون لباسم میام داخل خونه.یعنی ممکنه باعث الودگی باشه؟ چجوی بیرون خونه لباس عوض کنیم آخه.عجب بلایی بود

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ای وای.من کار میکنم.با همون لباسم میام داخل خونه.یعنی ممکنه باعث الودگی باشه؟ چجوی بیرون خونه لباس ع ...

وقتی میگن ویروس ۹روز زنده نیمونه رو سطوح من دارم فک میکنم ب مانتوم بچسبه یا لباسام 

خو وار خونه میشه 

این راه ب ذهنم رسیده با ترس و لرز بیرون لباس درمیارم