2777
2789
عنوان

کرونا و نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 27 پست
چنگ میزنن از دستم هر چیم میگم گوش نمیدم ز تو زرت بوسش میکنن میدنش دسته بچه ها خیلی حالم بد میشه محلم ...

يعنى چى محلم نميدن؟

خانوم شما مادر اون بچه اى

وظيفه دارى مراقبت كنى ازش

سفت بگيرش به كسى نده

با صداى بلند بهشون بگو و اخم كن

من باشم بخاطر سلامتی بچه ام شده دعوا راه بندازم نمیذارم کسی بهش دست بزنه توی این شرایط. شعار الکی هم ...

نمیدونم چیکا کنم 😭😭😭😭😭😭مادر شوهرم اصن گوشنمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنگ میزنن از دستم هر چیم میگم گوش نمیدم ز تو زرت بوسش میکنن میدنش دسته بچه ها خیلی حالم بد میشه محلم ...

یا خدا....خدا بهت قدرت بده

باید خیلی جسور و مقتدر باشی تا از بچه ات در مقابلشون محافظت کنی

چشونه ؟ بی سوادن؟

عزیزم من بچه ام پنج ماهشه دوماهگی سرما خورده بود خواستم ببرمش دکتر خدایان بزرگ نزاشتن خدایان بزرگ منظورم مادر شوهرم و خواهرشوهرامه گفتن بچه هیچ مشکلی نداره تو الکی میخوای ببریش بعد رفتم واکسن دوماهگیش رو زدم دخترم حالش خیلی بد شد بردمش دکتر بستریش کردن 13روز تا به خاطر سرما خوردگی  بعد از اون زجری که دخترم کشید قسم خوردم نزارم کسی بوسش کنه الان هم به خاطر کرونا مستقیم بهشون گفتم نیان پیشش اونا هم خداروشکر قهر کردن زدن بیرون منم به آرامش رسیدم

مادر شوهرم کلید داره 😏😭

چرا کلید خونت رو بهش دادی  😮

یه روز کلید خونمون گمشده بود خیلی گشتم پیداش نکردم یه روز از خونه زدم بیرون ده مین بعدش برگشتم دیدم در خونمون بازه میدونید کی تو خونه بود مادرشوهرم داشت کمد لباس هام رو میگشت منم کلیدو ازش گرفتم😏

واااای من توام یا تومنی دقیقا منم خونواده گاو شوهرم همین کارو میکنن بچم سه ماهشه بخدا یکسره بوسش میکنن میدن دست بچه ها تازه ب بچه ها هم میگن بوسش کن انقد گفتم زبونم مو دراورده ب زور از بغلم میگیرنش دیگه نمیدن😭😭