2777
2789
عنوان

کرونا و نوزاد

2943 بازدید | 27 پست

آقا من بچم. سه ماه هیشکی رعایت نمیکنه ب خانواده خودم میگم بوسش نکنید و دستوصورتتونو با صابون بشورید گوش میکنن خانواده شوهرم محل نمیزارن خیلی میترسم اون روز شوهرم ب مامانش گف قهر کرد میخواس بره چیکا کنم از ی ور من خودم نوزده سالمه و اقوام شوهرم سن بالاعنو اصلن هر کار میکنم نمتونم دعوا کنم حتی از خونه بیرونم نمیرم ولی تا میان شروع میکنن ب چلوندنه بچمو بوسیدن شبا دستای کتیف چیکا کنم😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتو سریع بخوابون تو ی اتاق دیگه بگو گریه میکنه

ی چندبار بکنی دیگه میفهمن! بعدم هی از کرونا جلوشون بگو

بگو روبوسی میکنن کرونا رو‌پخش میکنن و فلان

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
یا بغلش کن به کسی نده یا علنا بهشون بگو رعایت کنن ناراحت میشن که بشن نوزاد مثل برگ گل لطیف و حساسه ...

چنگ میزنن از دستم هر چیم میگم گوش نمیدم ز تو زرت بوسش میکنن میدنش دسته بچه ها خیلی حالم بد میشه محلم نمیدن کلا

من باشم بخاطر سلامتی بچه ام شده دعوا راه بندازم نمیذارم کسی بهش دست بزنه توی این شرایط. شعار الکی هم نمیدم. چون با برادر خودم سر همین موضوع که اصلااا رعایت نمیکردن  قطع رابطه کردم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush