2777
2789

شوهر من در حالی که خودش خوش قیافه و خوشتیپو به روزه توقع داره من مثل مامانش بگردم آخه یعنی چی واقعا؟؟؟؟ ما داریم تو چی سالی زندگی میکنیم؟؟ به خدا حاضرم شرط ببندم فقط تو ایران که مردا هنوز انقد به این چیزا گیر میدن

خسته شدم ذوق آرایش کردنو لباس خوشگل خریدنو همه چیو ازم گرفته اخه من الان که جوونم باید به خودم برسم اگه الان شیک و خوشگل نباشم پس کی میخام باشم؟!!

بعد خودش کلی تیپ میزنه و تو چشم میاد انقد که تو هر مغازه ای میریم اگه فروشنده ها زن باشن چشمشو درمیارن 

دیگه دارم به جداشدن فکر میکنم خسته شدم به خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم نمیزاره به روز لباس بپوشم ولی خودش میرسه

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

خب معلومه خودش باتیپ قیافه میبینه چشم دنبالشه دختربازه نمیخوادتومثل خودش بشی

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

حق داری ناراحت باشی.بنظرم مشکل جدیه. ولی نمیدونم چحوری باید حلش کنی. شاید با مشاور بهتر بشه. اینی که نمیذاره نپتو حوش پوش باشی ولی خودش به خودش میرسه خیییلی ظلمه،خیلی

منم مثل تو کلافه شدم پدرمو در آورده حتی به پروفایل وات و تلم هم گیر میده یقه اتو جمع کن آرایش نکن اونو نپوش ب ا س ن ت میزنه بیرون چه رژیه زدی پر رنگه چقدر چشات به چشم میاد کم ریمل بزن اون روز قشنگ گفت چهره ات و خوشگلیت داره آزارم میده .... از دستش حتی مجال نفس کشیدنم ندارم داره خفه ام میکنه خسته شدمممممممم از گیردادنااااشششش

و تنت... وطنم♥️
حق داری ناراحت باشی.بنظرم مشکل جدیه. ولی نمیدونم چحوری باید حلش کنی. شاید با مشاور بهتر بشه. اینی که ...

دقیقا اگه خودش انقد تیپ نمیزدو به خودش نمیرسید انقد نمیسوختم همیشه بوی ادکلنش تا یه کوچه انورتر میره بعد به من میگه یه تار موتم بیرون نباشه آرایش نکن مانتو گشادو بلند بپوش با این سرو شکلی که برام درست کرده بخدا دیگه اصلا نمیخام از خونه بیرون برم