سلام خانما من ۲۶ هفتمه بلندشدم یکم خونه تکونی کنم کمدهامو مرتب کردم و پاک کردم یه هو از شکمم درد بلند شد مثل قولنج نمیدونم چیه بچه ام خلفی فوندال موقعیتش بریچ هست
من كار سنگين نكردم ولي دو روزه واژ نم تير ميكشه هفته ١٦ هستم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ایشالله خداکنه چون از اولش سر این بچه ام با حاملگیش عذاب کشیدم
منم همینجوری بودم درد داشتم و خونریزی و یه عالمه استرس دیگه ولی اصلا به حرف گوش ندادم استراحت نکردم خداروشکر بچم سالمه الان ولی پشیمونم بچه نه ماه یه چیز دیگست
اکه زیاد ادامه داشت به دکترت بگو چون ممکنه مثل من انقباض رحمی داشته باشی قرص میدن
اره زنگ زدم بهش گفت پروژسترون استفاده كن خوب نشدي بيا استفاده كردم قطع شد
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم