dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست به نظرتون بخریم یا نخریم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1398/12/03 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال37 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 10983 نمیدونم والا،انگار مملکت ما صاحاب نداره نه بابا چه صاحابیگندشو درآوردنهمین کرونا رو هم خودشون باعثش بودنواسه من جمله حفظ میکردن چینی بگن تا عزیز شن جلو چینیا ایشالله بچه هاشون کرونا بگیرن بهشون بگم قطع رابطه واسه چیهچین جلو کرونا رو گرفت ایران همه ی مردمو به کشتن نده ول کن نیست
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 نه بابا اومد پایین ۵۹۸ جلو طلا رو میگیرن الکی میره بالا باز میاد پایین شایعه میکنن تا مردم برن سمت ... وای خداروشکر ایشاالله از اینم پایینتر بیاد همه چی یه مقدار ارزون شه والله ،به خدا دیگه گرونی به خر خره مون رسیده خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 نه بابا چه صاحابی گندشو درآوردن همین کرونا رو هم خودشون باعثش بودن واسه من جمله حفظ میکردن چینی ب ... آره به خدا یه کاری کردن آدم تو این مملکت از همه چی بترسه ،چین به اون عظمتی بیمارستان ساخت در عرض ده روز ،ببینم ایرانم همچین کاری میتونه بکنه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مارال37 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 10983 وای خداروشکر ایشاالله از اینم پایینتر بیاد همه چی یه مقدار ارزون شه والله ،به خدا دیگه گرونی به خر خ ... انشاللهآره واقعا تو این اوضاع کار هم کم باشه دیگه بدتر
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 انشالله آره واقعا تو این اوضاع کار هم کم باشه دیگه بدتر اصلا هرچقدرم کار کنیم پولمون ارزش نداره به خدا،کارمون به جایی کشیده که ارزش پولمون از افغانستان هم کم شده خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مارال37 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 10983 اصلا هرچقدرم کار کنیم پولمون ارزش نداره به خدا،کارمون به جایی کشیده که ارزش پولمون از افغانستان هم ک ... دقیقا🙁