2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
نمیدونم والا،انگار مملکت ما صاحاب نداره

نه بابا چه صاحابی

گندشو درآوردن

همین کرونا رو هم خودشون باعثش بودن

واسه من جمله حفظ میکردن چینی بگن تا عزیز شن جلو چینیا ایشالله بچه هاشون کرونا بگیرن بهشون بگم قطع رابطه واسه چیه

چین جلو کرونا رو گرفت ایران همه ی مردمو به کشتن نده ول کن نیست

نه بابا اومد پایین ۵۹۸ جلو طلا رو میگیرن الکی میره بالا باز میاد پایین شایعه میکنن تا مردم برن سمت ...

وای خداروشکر ایشاالله از اینم پایینتر بیاد همه چی یه مقدار ارزون شه والله ،به خدا دیگه گرونی به خر خره مون رسیده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا چه صاحابی گندشو درآوردن همین کرونا رو هم خودشون باعثش بودن واسه من جمله حفظ میکردن چینی ب ...

آره به خدا یه کاری کردن آدم تو این مملکت از همه چی بترسه ،چین به اون عظمتی بیمارستان ساخت در عرض ده روز ،ببینم ایرانم همچین کاری میتونه بکنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
انشالله آره واقعا تو این اوضاع کار هم کم باشه دیگه بدتر

اصلا هرچقدرم کار کنیم پولمون ارزش نداره به خدا،کارمون به جایی کشیده که ارزش پولمون از افغانستان هم کم شده