2777
2789

تو بازار سرچ کن 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من بااین برنامه فیلم‌ساختم ولی توگالریم ذخیره نیمشه نیمتونم توی تلگرام‌براکسی بفرستم بلدی شما

وقتی فیلم ارسال بشه تو لایکی ذخیره می شه تو گالری

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
وقتی فیلم ارسال بشه تو لایکی ذخیره می شه تو گالری

من یمخاستم ارسال نکنم توی پیجم نمیخام کسی ببنیه میخاسحم توگالریم داشته باشم

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
من یمخاستم ارسال نکنم توی پیجم نمیخام کسی ببنیه میخاسحم توگالریم داشته باشم

موقع نوشتن عنوان و... یه جاش هست که نوشته عمومی نگاه کنن یا خصوصی. خصوصیش کن یا موقع ارسال فیلترشک ن رو خاموش کن یا وای فای رو.

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
موقع نوشتن عنوان و... یه جاش هست که نوشته عمومی نگاه کنن یا خصوصی. خصوصیش کن یا موقع ارسال فیلترشک ن ...

فیلترندارم خصوصیم‌کردم وی همش مینویسه چندنفر دمبالتون میکنن خب میگم چجورتوگالری دخیره کنم ربط ینداره به پیجم

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
فیلترندارم خصوصیم‌کردم وی همش مینویسه چندنفر دمبالتون میکنن خب میگم چجورتوگالری دخیره کنم ربط ینداره ...

وقتی خصوصی باشه هیچ کی نمی تومنه ببینه. اگه دنبفالوم میکردنالتون هم می کنن ربطی به فیلمت نداره. من قبل از اینکه فیلم بذارم هم فالوم می کردن. تنها مشکلی که لایکی داره همینه باید فیلم منتشر شه تا ذخیره شه. می تونی زمان انتشار بری گالریت رو چک کنی اگه رفته بود تو گالریت اینترنت رو خاموش کن یکم. بعد که می گه ویدیو پست نشد لغوش کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

الویت الف

عسل098123 | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز