2821
2789

آره به عربی گفت پدر سگ بهم فک کرد نمی‌فهمم به شوهرم گفتم ننت چی گفت گفت هیچی گفتم بیخود کردی داره بهم میگه پدر سگ گفت عه آوا از کجا فهمیدی بخدا با خودم بودم🤦‍♀️😂

هیچ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه شب خونه برادرشوهرم بودم بعدش صداش اومدکه یکی گوزید  بعدش برادرشوهرم گفت اخیش راحت شودم یعنی اینقدراون شب خندیدم ..      

اگه این سال روبه سلامتی ردشدیم میگیم ماازبازماندگان سال ۹۸ایم😎😎😎

فان#  

خواهر شوهرم کفش پاشنه بلند پوشیده بود خیلی میخواست چ س  ی بیاد😂😂😂😂

سر خورد با ک و ن اومد رو زمین

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 

وای خواهر شوهر من چاق شده بعد شلوار سال قبلشو پوشیده بود با یه شومیز مهمون داشتن من بهش گفتم شلوارت تنگه اذیت میشیا گفت وای ن کجاش تنگه اندازه اندازمه منم گفتم باش هر جور راحتی آقا رفت پذیرایی کنه چایی رو ک گرفت جلو مهمون شلوار از عقب تا وسطاش پاره شد دخترش خنده اش گرفت با سر رفت تو دیوار یعنی من قش کردم از خنده

میگم دقت کردین هر سه تاپیکِ پربازدید راجع به آشپزخونه‌س😑

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

یبار مادر شوهرم اومد تیپ بزنه مثه من قبلش خیلی بنجل می‌پوشید من مانتو مادر بزرگی پوشیده بودم رفته بود یکی مثش بخره یچیز دیه خریده بود هیچی بروی مبارکم نیاوردم تا دیه تقلید نکنه😂😂😂

هیچ
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز