2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد در حد پریود

عزیزم ان شالله چیزی نیست ولی مثانه بایدپرباشه تارحم ازلگن بیرون بیادودیده بشه منم تو۸هفته ۳تابارداری بکه بینی داشتم دوتای اولی جفت پایین بود سومی مشکلی نداشتم فقط استراحت رابطه نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن قلبش بزنه بهت شیاف میده حتما استفاده کن

متاسفم..خیلی ناراحت شدم از کلمه سقط متنفرم..سه تا پشت سر هم...مواظب خودت باش خوب استراحت کن گرمیجات ...

ممنون عزیزم الان فکر میکنم آخر دنیاست

سقط هاتون تو چند هفته بود؟

بعد باردار شدین؟

نه عزیزم‌ انشالا که سقط نشده.سقط درد داره مگه به این راحتیاس.بعدشم‌ محتویاتش با پریود فرق داره.یه چیزایی بافت دار مثل گوشتو جیگر ازت دفع میشه.دختر خاله ی من خونریزی با لخته های بزرگ داشت ولی ماشالا بچه اش موند

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
سقط شده😔

خودتون فکر می کنید سقط شده؟ عزیزم سقط همراه خون ریزی شدید و دفع بافت گوشتی هست. حتی دفع لخته هم نمیتونه دلیل سقط باشه باید دکتر و سونو تایید کنه. ایشالا دفع نشده نگران نشین

خدا هر لحظه معجزه میکند...
نه عزیزم‌ انشالا که سقط نشده.سقط درد داره مگه به این راحتیاس.بعدشم‌ محتویاتش با پریود فرق داره.یه چی ...

سونوگرافی گفت ضربان نداره کوچک و کوچیک تر شده بود😔😔

خودتون فکر می کنید سقط شده؟ عزیزم سقط همراه خون ریزی شدید و دفع بافت گوشتی هست. حتی دفع لخته هم نمیت ...

سونو دادم گفت دیگه ضربان نداره😔😔😔 کوچیک شده بود ۹ هفته بود ولی ۶ هفته و ۶ روز نشان داد😔😔