تفسیر : دروغ و فریب، عاقبت انسان را رسوا می کند. صفا و صداقت در کارها باعث پیشرفت انسان می شود. مراقب وسوسه ی دشمنان نابکار باش. هوا و هوس را از خود دور کن که تو را به کجراهه می کشاند. ************************ غزل :
واعظان کاين جلوه در محراب و منبر میکنندچون به خلوت میروند آن کار ديگر میکنندمشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرستوبه فرمايان چرا خود توبه کمتر میکنندگوييا باور نمیدارند روز داوریکاين همه قلب و دغل در کار داور میکننديا رب اين نودولتان را با خر خودشان نشانکاين همه ناز از غلام ترک و استر میکنندای گدای خانقه برجه که در دير مغانمیدهند آبی که دلها را توانگر میکنندحسن بیپايان او چندان که عاشق میکشدزمره ديگر به عشق از غيب سر بر میکنندبر در ميخانه عشق ای ملک تسبيح گویکاندر آن جا طينت آدم مخمر میکنندصبحدم از عرش میآمد خروشی عقل گفتقدسيان گويی که شعر حافظ از بر میکنند
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
تفسیر : به زودی بخت و اقبال به کام تو خواهد شد. صداقت و ایمان تو نتیجه خواهد داد و به آرزوهای خود می رسی. به خاطر مسائل جزئی عزت نفس و وقار خود را از دست نده. ************************ غزل :
بهار و گل طرب انگيز گشت و توبه شکنبه شادی رخ گل بيخ غم ز دل برکنرسيد باد صبا غنچه در هواداریز خود برون شد و بر خود دريد پيراهنطريق صدق بياموز از آب صافی دلبه راستی طلب آزادگی ز سرو چمنز دستبرد صبا گرد گل کلاله نگرشکنج گيسوی سنبل ببين به روی سمنعروس غنچه رسيد از حرم به طالع سعدبه عينه دل و دين میبرد به وجه حسنصفير بلبل شوريده و نفير هزاربرای وصل گل آمد برون ز بيت حزنحديث صحبت خوبان و جام باده بگوبه قول حافظ و فتوی پير صاحب فن
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
تفسیر : از دوستان ریاکار و ظاهرالصلاح دوری کن. با دعا و نیایش و توکل به خداوند می توانی از سختیها و مشکلات رها شوی و به آرامش برسی. ************************ غزل :
به ملازمان سلطان که رساند اين دعا راکه به شکر پادشاهی ز نظر مران گدا راز رقيب ديوسيرت به خدای خود پناهممگر آن شهاب ثاقب مددی دهد خدا رامژه سياهت ار کرد به خون ما اشارتز فريب او بينديش و غلط مکن نگارادل عالمی بسوزی چو عذار برفروزیتو از اين چه سود داری که نمیکنی مداراهمه شب در اين اميدم که نسيم صبحگاهیبه پيام آشنايان بنوازد آشنا راچه قيامت است جانا که به عاشقان نمودیدل و جان فدای رويت بنما عذار ما رابه خدا که جرعهای ده تو به حافظ سحرخيزکه دعای صبحگاهی اثری کند شما را