2777
2789
عنوان

😍جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 26 پست

عزيزم توي توستر ميشه اينكارو كرد

هر كاري تو فر ميكني ميتوني تو توستر هم بكني ولي وقتي فر بگيري خيلي دستت باز تره و راحت تري

به جاش مايكروفر بگير اگه برات مهمه

من خودم بدون مايكروفر نميتونم زندگي كنم 

خب شما بفرمایید طرزاستفاده اش چجوری؟؟ موشک ک نمیخای هواکنی ی توستردیگ.

وقتی میشه استفاده کرد و دیگه لازم نیس بخاطر یه کیک اون فر گنده رو روشن کرد نمیفهمم چرا بعضیا میگن توستر خوب نیس،حتما بلد نیستن دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم توي توستر ميشه اينكارو كرد هر كاري تو فر ميكني ميتوني تو توستر هم بكني ولي وقتي فر بگيري خيلي ...

مرسی😘

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

وقتی میشه استفاده کرد و دیگه لازم نیس بخاطر یه کیک اون فر گنده رو روشن کرد نمیفهمم چرا بعضیا میگن تو ...

عزیزم فرباتوسترخیلی فرق داره.

توسترالمنتی هس.کیک ومرغ ایناهم بایدخوب بپزن.

فربااشعه هس.داخل وبیرون غذاهابهتروراحت ترپخته میشه.

منکه فر ترجیح میدم.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
عزیزم فرباتوسترخیلی فرق داره. توسترالمنتی هس.کیک ومرغ ایناهم بایدخوب بپزن. فربااشعه هس.داخل وبیرون ...

فر اشعه نداره،شعله داره مث گاز

ماکروویو اشعه داره

توستر هم المنت داره هم فن واسه من بین توستر و سولاره

فر اشعه نداره،شعله داره مث گاز ماکروویو اشعه داره توستر هم المنت داره هم فن واسه من بین توستر و سو ...

منظورت از فر احیانا تنور گازی ک نیس؟باتوجه ب اینکه گفتی شعله داره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐