2777
2789
واقعا؟تب ندارم که اخ میگن کورونا تب بالا داره . خودشم من فوبیای امپول دارم هیچ وقت نمیرم واس سرما خو ...

اتفاقا نرو دکتر فعلا

آخه کرونو که درمان نداره، ویروسه و باید دوره ش طی بشه

اگه خدای نکرده کرونا باشه تب میکنی و اون موقع باید بری بیمارستان

اگه هم نباشه، ممکنه تو همون دکتر از یکی بگیری ویرسشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس زیاد بخاطر اینه که ویروسش خیلی راحت‌منتقل میشه و تا ۹ روز هم تو هر فضایی زنده میمونه نم ...

حالا هی منه بدبخ بخام بتون امید بدم شما هی بزن تو برجکمون 😂⁦🤦🏻‍♂️😐

اتفاقا نرو دکتر فعلا آخه کرونو که درمان نداره، ویروسه و باید دوره ش طی بشه اگه خدای نکرده کرونا با ...

اره دقیقا . خودشم من ارومیه ام اینجا که هنوز نیستش . خداروشکر فعلا تب ندارم

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
دکتر امروز تو تلویزیون گفت وزارت بهداشت اعلام میکنه

اره شک نکنید،چه ساده اید،از 22 بهمن این ویروس تو ایرانه،اعلام کردن،کل ایرانم توی یه روز بمیرن،نه اعلام میکنن،نه واسشون مهمه،خواهش میکنم یکم فک کنید

اینجا تا نصف جمعیت نگیرن میگن اوضاع خوبه وتحت کنترله😁

منتظرن اخه هوا سرد شه....به خاطر سرما تعطیل کنن 🤔

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
بچه ها میگن از لحظه ای که ویروس به بدن وارد بشه تا موقعیکه تب کنه و علائم بروز کنه ۱۵دقیقه طول میکشه ...

کاش اینطور باشه . چون من علایم دارم فقط تب ندارم . از صب اینجورم اگه کورونا بود تا الان باید تب میکردم

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون

ان شاءالله تب نمیکنی

یه خانمی که پرستار تو تهران میکفت دوهفته پیش یه آقایی اومده گفته صبح مسافر چینی سوار ماشینم کردم شب تب  کرده بوده

البته دیگه خبر ندارم که اون آقاهه چیشده

منظورم این بود که اگه تب نداری نگران نباش ان شاءالله چیزیت نیست

ان شاءالله تب نمیکنی یه خانمی که پرستار تو تهران میکفت دوهفته پیش یه آقایی اومده گفته صبح مسافر چین ...

هرچی میکشیم از خودمون حالا باز چینیا رو بردارن بیارن اینجا اگه منشااین بیماری کشورمابود اونا میزاشتن بریم کشورشون؟؟

همه از قوم دارن فرار میکنن میاین شهر های دیگه همه هم میگیرن یکی از قوم آمده تو شهر ما که دور افتاده ...

اره بخدا باید الان قرنطینه شن 

خیلی مزخرف میگن زیاد شد قرنطینه میکنیم اخه یکی به این نیس بگه  زیار شد دیگه همه جارف قرنطینه میخوام چیکار

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

زنجفیل زیاد مصرف کنین خیلی 

سردیجات اصلااستفاده نکنین

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه