من میگم عزیزم زن و مرد اوکی و نرمال وقتی ازدواج میکنن هم چی شونو باهام شریک میشن دیگه این نمیگه مال منه اونم بگه مال منه.اگه قراره اینجوری کنن پس اصلا چرا ازدواج میکنن.البته این نظر شخصی منه وهرکی یه نظری داره منم نمیخوام نظرمو به کسی تحمیل کنم ومخاطب حرف من استارتر بود با بقیه عزیزان حرفی ندارم چون میگم که نظر ها متفاوته
عزیزم تو عقدنامه نوشته شده تو همه ی عقدنامه ها هست هرچیزی که بعد زندگی مشترک بدست اورد ...
حرف شما درسته . ولی هر طلاقی باعث تحقق این شرط نمیشه . طلاق از طرف مرد و بدون دلیل باشه . اموالش ارث بهش نرسیده باشه یا متعلق به دوران مجردی نباشه . و بدهی نداشته باشه . چون پرداخت دیون در اولویته . واین شده مشکلی برای اجرای این امر چون دوتاشون تو اولویتن . ولی در عمل رویه دادگاه و پروسه طلاق طوریه که متاسفانه عدم تمکینی . چیزی رو به زن نسبت میدن که طلاق موجه بشه و این تقسیم صورت نگیره .
دوستان مراجعه کنید به این تاپیک استارتر متوجه میشید که داره دروغ میگه و هممون رو گذاشته سر کار تا پربازدید شه.کسی که شوهرش ماهی ۴ونیم درامد و۶ تومن قسط داره چجوری میتونه ماهی یک یا دوتومن خرج کنه....خنده داره