2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
کی گفته پول مرد مال زنه پول زنم مال مرد؟😐

من میگم عزیزم زن و مرد اوکی و نرمال وقتی ازدواج میکنن هم چی شونو باهام شریک میشن دیگه این نمیگه مال منه اونم بگه مال منه.اگه قراره اینجوری کنن پس اصلا چرا ازدواج میکنن.البته این نظر شخصی منه وهرکی یه نظری داره منم نمیخوام نظرمو به کسی تحمیل کنم‌ ومخاطب حرف  من استارتر بود با بقیه عزیزان حرفی ندارم چون میگم که نظر ها متفاوته

دوستای عزیزم که نگران بودید از همتون ممنون تو صفحه ۳۵ گفتم چی شد بعدش هم دیگه کلا اشتی کردیم ...

الهی شکر

خوبه که گفتی کدوم صفحه نتیجه بحثتونه.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو عقدنامه نوشته شده  تو همه ی عقدنامه ها هست  هرچیزی که بعد زندگی مشترک بدست اورد ...

حرف شما درسته . ولی هر طلاقی باعث تحقق این شرط نمیشه . طلاق از طرف مرد و بدون دلیل باشه . اموالش ارث بهش نرسیده باشه یا متعلق به دوران مجردی نباشه . و بدهی نداشته باشه . چون پرداخت دیون در اولویته . واین شده مشکلی برای اجرای این امر چون دوتاشون تو اولویتن . ولی در عمل رویه دادگاه و پروسه طلاق طوریه که متاسفانه عدم تمکینی . چیزی رو به زن نسبت میدن که طلاق موجه بشه و این تقسیم صورت نگیره . 

کی گفته خانمی که تو خونس تا لنگ ظهر میخوابه!!!؟؟  من اطرافیان شمارو‌نمیدونم ولی اطرافیان من فا ...

بله این اتفاق زیاد افتاده و هیچ ری اکشنی نداشته.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

قبول دارم واقعا استرس افتضاحی میاره 

ببین تجربه ثابت کرده اول ببین چیا میگه اگه دیدی حرفش درسته معذرت خواهی کن اگه دیدی درست نیس و داد میزد توهم داد بزن 

والا خخخ

کی گفته خانمی که تو خونس تا لنگ ظهر میخوابه!!!؟؟  من اطرافیان شمارو‌نمیدونم ولی اطرافیان من فا ...

اونایی که فرمودید مال نسل قدیم بودن الان هم نسلیهای خونه دار ما جز توقع و بریز بپاش هیچی ندارن.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
وا خب خرج کردی ک کردی .اینم دعوا داره ؟ب شوهرت بگو اینقدر اختیار ندارم تو این زندگی ماهی ی تومن &nbs ...

الکی گفته تاپیکش پر بازدید شه

همسر خوب که داشته باشی به کسی نیاز نداری❤️🧿دوست دارم همسرم🧿❤️

دوستان مراجعه کنید به این تاپیک استارتر متوجه میشید که داره دروغ میگه و هممون رو گذاشته سر کار تا پربازدید شه.کسی که شوهرش ماهی ۴ونیم درامد و۶ تومن قسط داره چجوری میتونه ماهی یک یا دوتومن خرج کنه....خنده داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2685420/حالم-از-شوهر-بچه-ننم-بهم-خورد