2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیچاره بابات😕

اره واقعا،اخه میدونی همه جا میگفت بابام زن داره بابام دیگه زندگیشو دوس نداره. 

در صورتیکه بابام هم همه اموالشو بنام مامانم زده بود هم حق طلاق بهش داده بود و به شدت هم درگیر کار بود. 

ولی مامانم با اینکه دوس پسر داشت اونم 2تا،میگفت بابام زن داره و همه جا ازش بد میگفت و هرکس میشنید فکر میکرد بابام چه ادم بدجنس و نامردیه. ولی این وسط بعد از خدا فقط من بودم که حقیقتا رو میدیدم

حالا بالاخره شوهرش اومد خونه چکارش کرد استارترو؟؟؟ زدتدش ،؟چی شد من نحوندم پیامارو

ن آشتی کردن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
همون سال92 جدا شدن

اخی عزیزم

سلامت باشی درکنار دوتا دخترت وو همسرت  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اره واقعا،اخه میدونی همه جا میگفت بابام زن داره بابام دیگه زندگیشو دوس نداره.  در صورتیکه بابا ...

بابات  جداشه  ازش مامانت  جوونه؟😕

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
دزدي؟ فكر كنم اشتباه متوجه شديد شما وقتي بهش خرجي نميده بايد از يه جا تامين بشه ديگه نفقه ك ف ...

عزیزم بحث اعتماده و امانت داریه شما پولت دست شوهرت باشه ازش برداشت کنه ناراحت نمیشی رفتار هزار برابر بدتر از شوهر اسی میکنی پس حق به جانب نباشید دزدی دزدی حساب میشه خرجی نده اون مرد ببینه تو خونه چیزی واسه خوردن نیست به هر حال دست به کار میشه خودش تامیین میکنه اسی واقعا بی رویه پول برمیداشته و خرج الکی میکرده