:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متأسف باش براي ادم هايي كه تو عصر جاهليت موندن و حاليشون نيست زندگي مشترك يعني هر چي تو اون زندگي حا ...
ن اشتباه نکن ببین زن ومرد تو زندگی باید بهم خیانت نکنن من روز اول ب شوهرم گفتم، گفتم تو زندگی از پنهان کاری ومخفی کاری ودورو بودن بدم میاد،، زن هرکاری کنه باید مرد بدونه مرد هم هر کاری کنه زن باید بدونه نباید تو زندگی دغل ودروغ باشه من به شخصه متنفرم
به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍