2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
اره فدات همه تلاشتو بکن تنها راه نجاتته

چشم ممنونم ازت بهت درخواست دوستی میدم که نتیجو بهت بگم تابستون ❤

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
سلام😍😍

سلام خانم خانما بخدا صبح تو حیاط جلو چشام بودی خیلی دوست دارم💓😍😘😂

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بچه ها من دارم از استرس گریه میکنم بخدا شما دیگه سرزنش نکنید بگید چکار کنم

تو اروم باش بذار دعوات كنه نا كتك نخوري خيلي اروم گريه كن و معذرت بخواه بگو بهم خرجي نميدادي مجبور شدم ديگه تكرار نميشه تو حالت دفاعي نگير 

آره احمقا میگن همه چیز زن و مرد برای همه بعد که من میگم کدوم زنی درآمدشو شوهرش برداره هیچی نمیگه میگ ...

دقیقا😀😀😀😀

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
ببین عزیزم ما به استاتر چیزی نمیگیم خوده شماهم میگی اشتباه کرده و ما به فکر شماهم احترام میزاریم مشک ...

صد درصد اشتباه کرده 

من ک نگفتم کار درستی کرده  .. شمام یذره با ملایمت تر حرف بزنی اتفاقی نمیوفته 

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

سلام خانم خانما بخدا صبح تو حیاط جلو چشام بودی خیلی دوست دارم💓😍😘😂

خوبی عزبزم؟   قربونت  لطف داری😘😘😘 منم.عزیزم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
به حال و اوضاع امثال شماها باید گریه کرد .

وقتي بهش خرجي نميده چيكار بايد كنه؟

اگه بره به خطا پول دربياره و خرج خودش كنه خوبه

يا أز پول شوهرش خرج كنه  من كار اسي هم تاييد نميكنم بنظر من براي قضاوت بايد پاي حرف دو طرف بشيني 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
ولی مرسی اسی تاپیک زدی بعضی هارو شناختیم الان دقیقا دزدارو تو سایت شناختسم خانوما مواظب باشید بهشون ...

دوبار خوندم متوجه نشدم😞

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

استارتر یه جایی گفتی ماهی 300 برات ماهانه پول میریزه به یه کارتیت. 

ماهی یکی دو تومن خرج خودت و بچت کردن چیزی نیس که به چشم شوهرت نیاد مگه میشه؟ بعدم تاپیک بزنی بدبخت شدی و از استرس گریه کنی. 

کلا حرکتت بو داره ولی امیدوارم دیگه ازین کارا نکنی و کلا کار اشتباهی نکنی

ولی مرسی اسی تاپیک زدی بعضی هارو شناختیم الان دقیقا دزدارو تو سایت شناختسم خانوما مواظب باشید بهشون ...

وا چرا توهين ميكني هركي يه طرز فكري داري

عجبا

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
متأسف باش براي ادم هايي كه تو عصر جاهليت موندن و حاليشون نيست زندگي مشترك يعني هر چي تو اون زندگي حا ...

ن اشتباه نکن ببین زن ومرد تو زندگی باید بهم خیانت نکنن من روز اول ب شوهرم گفتم، گفتم تو زندگی از پنهان  کاری ومخفی کاری ودورو بودن بدم میاد،، زن هرکاری کنه باید مرد بدونه مرد هم هر کاری کنه زن باید بدونه نباید تو زندگی دغل ودروغ باشه من به شخصه متنفرم

استارتر یه جایی گفتی ماهی 300 برات ماهانه پول میریزه به یه کارتیت.  ماهی یکی دو تومن خرج خودت ...

شما ک  زحمت میکشی میای صفه 70 چهار خط تایپ میکنی ی تک پا تا صفه 30رم بخون  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها شوهر استارتر گفته بود بچه رو بفرست خونه ی مامانت ،من بیام تکلیفتو مشخص کنم،اومد؟

چی شد؟

یه نفر خلاصه بگه

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
شما ک  زحمت میکشی میای صفه 70 چهار خط تایپ میکنی ی تک پا تا صفه 30رم بخون    

جسته و گریخته خوندم و برداشت خودمو نوشتم. اره اخرش استارتر گفت 5تومن تو 4ماه خرج کرده برا خودش و بچش.

نظرمم واضح نوشتم