2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست

اولا خب باید فکر اینجاشو میکردی

دوم خودتو نباز بگو خب تو مردی باید خرجی میدادی من روم نمیشد دستمو جلوت دراز کنم فکر نمیکردم اینقدر ناراحت شی

خودتو مظلوم کن شاید گریه هم بد نباشه

الان احتمالا خیلی بی اعتماد شده

از خرج خونه بگو 

بگو خب نیاز داشتم

عزیزم اصلا نگران نباش تو هیچ کار اشتباهی نکردی مگه تو ازین خونه زندگی سهم نداری؟مگه پول شوهرت پول تو نیست؟؟؟به نظر من اتفاقا شوهرت خیلی اشتباه کرده که بخاطر اینکه از حساب پول برداشتی حالا زیاد یا کم میگه میام خونه تکلیفتو روشن کنم!!!!!پس عشق عشق که میگن چیه؟؟؟بخاطر پول مرد دل هره بندازه تو وجود عزیزترین کسش مگه پول ارزشش از تو که زنشی بیشتره؟؟؟شوهر من اصلا اینجوری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو بزن به اون راه بگو مگه خرجي نبود تازه من كه بيشترشو پس انداز كردم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مساله اینه انسانیت ندارن یبار تو دعوا اومدن خونمون  مامانش تا منو دید که گریه میکنم گفت که ببی ...

ای نامرادی پست🤬🤬🤬

آروم باش عزیز 

هرچی گفت هیچی نگو

تا عصبانیتش بره

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
همه ی خانم ها دزدی نمیکنن عزیزم...پولی که بی رضایت شخص خرج بشه دزدیه حتی همسر.

من ميكنم اسمشم نميزارم دزدي چون شوهرمم بفهمه چيزي نميگه فقط ميگه باز پول خرج كردي

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
درامد همسر فقط واسه خودشه؟؟ مرد باید تو خونه خرج کنه دزدی چیه؟ پولی که مرد درمیاره واسه زن و بچشم ...

من با این خانم کاری ندارم که بازم از نظر من دزدی محسوب میشه ...اما اینکه از جیب همسر یواشکی پول برداریم اسمش دزدیه و بس.

اگر مردی منبع درآمد داره و خرجی نمیده راه داره دوتا بزرگتر بیان تکلیف مشخص کنن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
همه ی خانم ها دزدی نمیکنن عزیزم...پولی که بی رضایت شخص خرج بشه دزدیه حتی همسر.

کاملا درسته اما گاهی وقتا مرد خرجی نمیده زن مجبوره یواشکی از اینکارا کنه.همونطور ک اینجور پولا میشه دزدی.ندادن خرجی و نفقه ب زن میشه حق الناس😐

خانوما خانومااااا چتونه !!! دزدي چيه من شوهرم خرجي ميده خودمم درامد دارم اما بازم از كارتش يواشكي خر ...

سوالمو پرسیدم😂

منو شوهرم کارت شخصی نداریم اون کارت منو میگیره من کارت اونو .

حالا یکی از کارتای من رمزش کار نمیکرد بعد چندماه درستش کردم دیدم سه تومن پول داخلشه .همسرمم فراموش کرده 😣حالا نخام بدم بهش دزدی میشه .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢