2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
برو خونه مادر شوهرت یا خواهر شوهرت  اگر یه خورده اونا انسانیت داشته باشن نمیزاره شوهرت اذیتت ک ...

مساله اینه انسانیت ندارن یبار تو دعوا اومدن خونمون 

مامانش تا منو دید که گریه میکنم گفت که ببین چکار کردی که کتکت زده😡

خانمایی ک میگید استارتر کار بدی نکرده بگم اول اینکه من خودم شاغل نیستم ولی اگه شوهرم ۱۰۰تومن خرج کرده بدون اطلاع من خیلی ناراحت میشم به هرحال زندگی مشترک و زن شوهریم و پنون کاری نباید باشه  😑حالا فاز اونایی ک میگن اشکال نداره نمیفهمم کافی خودتون بزارید جا شوهر استارت 

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

خب ترس نداره همينو بگو

بگو پول لازم داشتم خورد خورد خرج شده

ديگران راقضاوت نكنيم.
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

دو میلیونو اینجوری خرج کردی😑😑بابا بیشتر فک کن دو میلیون با این چیزا تموم نمیشه بخدا 

ولی اگه وسایل خونه رو مواد غذایی و اینارو تو خریدی بزن پس کلش بخدا بی مسءولیتو 

بگو هوا نمیخوردی ک خودم تنهایی خوردم چیکار کنم یا باید بخری بیاری اینا هم ک من خریدم والا عاشق چشم و ابروم نبودن مفتکی بدن پول بابتش دادم چ میدونم خلاصه کوتاه نیا

انوقت همسرت نمیگفت اینا از کجا میاد ... 

مقصر دو طرف هستید اول همسرت که خرجی نمیداده و فکر نمیکرده همسرش چه چیزایی نیاز داره و دوم شما که مخفی کاری کردی .... 

الان فقط تا اومد سکوت کن دعوت به آرامشش کن آروم شد صحبت کنید منطقی ... 

گفتم اگر انسانیت داشته باشن اگر.... بابا خدایی نکرده کتکش نزنه یه بلائی سرش بیاره

هیچی نمیشه 

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin

خب اینا چیزی نیست که پنهان بشه همسرت مگه با شما زندگی نمیکنه که ببینه!؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خیلی کارت زشت بوده

ما 50 ساله این داستانو با پدرم داریم

دروغگو و دزد از جیب زن و بچه و خائن

تین کار غیر قابل بخششه

دعا کن شوهرت مثل مادر من باشه و 10 میلیون بار ببخشه

بعدش بگه مرد خوبیه حیف دروغگوه فقط

وگرنه بهترین مرده

ماهم تو دلمون بهش میخندیم

فدای سرت ونووووووش جونت بنظرم اون باید ناراحت باشه که زنش اینقد حس راحتی در وجودش ندیده که پنهون کرده

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
همه ی خانم ها دزدی نمیکنن عزیزم...پولی که بی رضایت شخص خرج بشه دزدیه حتی همسر.

اونم این مبلغ باز ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن بود میگفتم چاره نداشت اخه ۲ میلیون برداری خرج چیت کنی؟