خانمایی ک میگید استارتر کار بدی نکرده بگم اول اینکه من خودم شاغل نیستم ولی اگه شوهرم ۱۰۰تومن خرج کرده بدون اطلاع من خیلی ناراحت میشم به هرحال زندگی مشترک و زن شوهریم و پنون کاری نباید باشه 😑حالا فاز اونایی ک میگن اشکال نداره نمیفهمم کافی خودتون بزارید جا شوهر استارت
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بدتر نگرانم کردید شماها با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...
دو میلیونو اینجوری خرج کردی😑😑بابا بیشتر فک کن دو میلیون با این چیزا تموم نمیشه بخدا
ولی اگه وسایل خونه رو مواد غذایی و اینارو تو خریدی بزن پس کلش بخدا بی مسءولیتو
بگو هوا نمیخوردی ک خودم تنهایی خوردم چیکار کنم یا باید بخری بیاری اینا هم ک من خریدم والا عاشق چشم و ابروم نبودن مفتکی بدن پول بابتش دادم چ میدونم خلاصه کوتاه نیا
گفتم اگر انسانیت داشته باشن اگر.... بابا خدایی نکرده کتکش نزنه یه بلائی سرش بیاره
هیچی نمیشه
پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin