خانمایی ک میگید استارتر کار بدی نکرده بگم اول اینکه من خودم شاغل نیستم ولی اگه شوهرم ۱۰۰تومن خرج کرده بدون اطلاع من خیلی ناراحت میشم به هرحال زندگی مشترک و زن شوهریم و پنون کاری نباید باشه 😑حالا فاز اونایی ک میگن اشکال نداره نمیفهمم کافی خودتون بزارید جا شوهر استارت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدتر نگرانم کردید شماها با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...
دو میلیونو اینجوری خرج کردی😑😑بابا بیشتر فک کن دو میلیون با این چیزا تموم نمیشه بخدا
ولی اگه وسایل خونه رو مواد غذایی و اینارو تو خریدی بزن پس کلش بخدا بی مسءولیتو
بگو هوا نمیخوردی ک خودم تنهایی خوردم چیکار کنم یا باید بخری بیاری اینا هم ک من خریدم والا عاشق چشم و ابروم نبودن مفتکی بدن پول بابتش دادم چ میدونم خلاصه کوتاه نیا
گفتم اگر انسانیت داشته باشن اگر.... بابا خدایی نکرده کتکش نزنه یه بلائی سرش بیاره
هیچی نمیشه
پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin