2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
قبل مرگ لا الاهه اللههه بخون دقیق بلد نیستم ولی میگن خیلی خوبه گناهات بخشیده میشه

اون استغفرالله مجید دلبندم😂

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش اینجوری بگو . تو بمن خرجی نمیدی انتظار داری مثل زنهای هرزه برم پشت سرت خیانت کنم تا خرجمو در بیا ...

بذترین چیزی ک میتونه بگه این حرفه

لطفا درست راهنمایی کنید 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
بره تو دهن شیر؟؟؟ خداییش این مادرشوهر خواهرشوهرارو از کجا پیدا میکنید☹☹☹☹☹☹☹

گفتم اگر انسانیت داشته باشن اگر....

بابا خدایی نکرده کتکش نزنه یه بلائی سرش بیاره

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

یاابرفض😐😐

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
وقتی خرجی نمیداده بیاد تا چکار کنه؟ قرار بوده هوا بخوری یا گونی تن بچه هات کنی؟ شل نباش دوستم

ماهی دومیلیون اخه ؟😂😂بعد خرجشو چیکار میکرده یواشکی لباس و مانتو میخریده یا میرفته برنج و گوشت میخریده یواشکی میخورده

بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

عزیزم کار بدی نکردی خونه خرج داره وظیفه اون بوده بهت پول بده که نداده بیخیال ب خودت استرس نده پیشش هم خودتو ترسیده نشون نده

من وقتی خیلی گند میزنم اینجوری جمع و جورش میکنم

میگم درست میگی .....حق با توه ...من اشتباه کردم....خودمم ناراحت و شرمنده نشون میدم

وقتی آروم شد و کار از کار گذشت....حرفمو میزنم

همیشه هم جواب میده🤔🤔😅😅😅😅😅😅😅😅

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

حسابی حالشو بردی😂😂😆😆

نگران نباش برای شوهرت توضیح بده 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بهش بگو مثلا من فلان چیزو میخریدم تو دیدیش نپرسیدی از کجا پول اوردی

خودت که میدونی من تنها پولی که دستمه همینه. فک کردم خودت متوجه میشی و کارم نداری و راضی هستی

ولی در کل کارتون درست نبود

خیلیم زیاد خرج کردین. چه خبره اخه

اگه برا خونه خرج کردین که اشکال نداره. بهش بگین چیا خریدین

اگه برا خودتون خرید کردین بازم بگید که چون پول نمیدادی فک کردم میتونم از اون پول بردارم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همه ی خانم ها دزدی نمیکنن عزیزم...پولی که بی رضایت شخص خرج بشه دزدیه حتی همسر.

درامد همسر فقط واسه خودشه؟؟

مرد باید تو خونه خرج کنه دزدی چیه؟

پولی که مرد درمیاره واسه زن و بچشم هست

البته کارش درست نبوده ولی دزدی نیست اصلا اسمش