2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

به بچه هرچی دلش خواست نخر لوس بار میاد بلکه خدایی نکرده شوهرت پول نداشت توجیبش بچت می تونی حدس بزنی دیگه باباباش خدایی ناکرده چکار می کنه دیگه آره؟ اومدنی بگو خوب بچه بود اشتباه کردم دیگه براش هرچی دلش خواست نمی خرم واینکه خریدای خونه روکردم دیگه تکرار نمیشه ولی اول بروتواتاق درو ازپشت ببند با الکی گریه کردن بگو اون که تورو ازپشت درنمیبینه بعد حرفاتو بگو نه حرفای تند رو بعد که آروم شد درو باز کن برو بغلش کن  بگو ببخش غلط کردم یه بار اشتباه کددم دیگه تکرار نمیشه ولی باید تو هم عبرت بگیری ها!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی دومیلیون اخه ؟😂😂بعد خرجشو چیکار میکرده یواشکی لباس و مانتو میخریده یا میرفته برنج و گوشت میخر ...

خواهر من

بیا ماهی بیست تومن بده دست من ببین چه جوری عین بنززز برات خرج میکنم  

دو ملیون واقعا برای مادری که دوتا بچه داره پولی نیست

یه آرایشگاه بری سلام علیک کنی بیایی بیرون شده 200

دوتا تیکه لباس  راحتی برای بچه هات بگیری  شده 500

و خدا برای من کافیست.....
شاید شما بی اراده باشین اما واقعا کار با شخصیتی نیس ادم بی اجازه از حیب کسی مهم نیس کی پول برداره

حالا شما قاطي نكن از جيب شوهر شما برنداشتم😝

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
هیچی نمیشه 

چه میدونم

این اواخر چندبار دیدم خانمها تایپیک زده بودن که کتک خوردن و نمیدونم گلوشون رو فشار داده بودن و ...

یهو برام تداعی شد نگران استارتر شدم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

اگه یه بنده خدایی یه سوال داشت وراهنمایی میکرد نهایت 3 تا پست میخورد 

واسه سرزنش کردن و اینکه این 1میلیون کجا رفته تارفتم و برگشتم 7صفحه رفت جلو  

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

نوش جونتون به مامان بابات که ندادی ..  کارت فقط یه کم بده پنهانکاریه اما خوب اونم نمیداده دیگه ...بهش محکم بگو تو مرد با کلاس و شیک و مرتبی هستی نمیخواستم سر و لباس بچه ات مثل بیچاره ها باشه باید من و بچه هم سر و قیافه مون مرتب باشه این کارم واسه حفظ ابرو و کلاس خودت بود ....منم که شاغل نیستم خونه بابام هم راحت خرج نیکردم و اینجوری واسم سخت بود 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
اونم این مبلغ باز ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن بود میگفتم چاره نداشت اخه ۲ میلیون برداری خرج چیت کنی؟

میگن خرج رخت و لباس و مواد غذای اگر مرد هیچ پولی نمیداد شک نمیکرد اینا از کجا میاد!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭